به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیز کیک زردآلو یکی از انواع دسرهای محبوب و خوشمزه است که عصر تابستانی شما را خاص و خوشرنگ میکند.چیز کیک زردآلو، این دسر خاص و خوشمزه طعم عالی را به همراه پنیر خامهای ایجاد میکند و نهایت لذت را به ارمغان خواهد داشت.
مواد لازم
آرد: ۳۰۰ گرم
زردآلو: ۱۰ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۲۵۰ گرم
شکر: یک و نیم پیمانه
آرد سمولینا: ۲۰ گرم
پنیر خامه ای: ۵۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
بادام خرد شده: به میزان لازم
مراحل پخت
مواد آرد، کره، نصف شکر و بیکینگ پودر را در داخل غذاساز بریزید و کامل با دور متوسط مخلوط کنید.
سپس ۱ عدد تخم مرغ را به مواد اضافه و دوباره با غذاساز مخلوط کنید.
حالا خمیر تهیه شده را از دستگاه خارج و در ظرفی بریزید.
یک سوم این خمیر را در داخل نایلون ریخته و در فریزر بگذارید.
باقی مواد را نیز در نایلون دیگری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.
زردآلوها را از وسط نصف و هسته آن را درآورید و آن را آماده کنید.
حالا در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، آرد سمولینا، وانیل و باقی شکر را ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.
بر روی یک تخته کمی آرد بریزید و خمیر گذاشته شده را از یخچال خارج کرده و بر روی آرد بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید.
حالا خمیر آماده شده را در قالب کمربندی ۲۳ سانتی بگذارید و کف و دیواره قالب را با خمیر بپوشانید.
دوباره قالب خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
سپس قالب را از یخچال درآورده و روی آن را با موادی که با وانیل و پنیر خامهای درست کردید، بپوشانید.
سپس زردآلوها را بر روی مواد قرار دهید.
خمیری که در فریزر گذاشتید را خارج کرده و خرد کنید و این خمیر را نیز به همراه بادام خرد شده بر روی مواد کیک بریزید و پخش کنید.
خمیری که به دیوارههای قالب چسبیده است را برگردانید و به روی خمیر بچسبانید.
حالا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کیک را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید.
پس از پخت چیز کیک زردآلو آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/