در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان خانگی با آرد سبوس‌دار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان خانگی با آرد سبوس‌دار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ لیوان شیر با چربی متوسط
۱۰ گرم خمیر مایه (برای فعال کردن خمیر مایه را همراه با یک حبه قند و آب ولرم به مدت ۱۵ دقیقه با درپوش بگذارید تا وقتی سطحش حباب حباب بشه)
۱ ق م عسل (میتونید کمترش کنید)
۱ ق م نمک
۴/۵ لیوان آرد گندم کامل (سبوس بیشتر و رنگ تیره تری داره)

طرز تهیه:

شیری که به دمای اتاق رسیده داخل ظرف بزرگ و مناسبی ریخته، عسل و خمیر مایع فعال شده رو بهش اضافه کرده و سپس نمک و کم کم آرد را اضافه کنید، نصف لیوان آرد آخر را اندازه شده اضافه کنید بستگی به بافت خمیرتون داره (شاید اصلا لازم نشه)
پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادید خودشو جمع میکنه و به دست نمیچسبه، یکم دیگه ورز بدید و سپس روش و ببندید بزارید ور بیاد، من نیم ساعت گذاشتم، ولی ۴۵-۴۰ دقیقه استراحت بدید خیلی بهتره، سپس به ۱۶ تیکه مساوی تقسیم کرده وشکل بدید، نیم ساعت دیگه پس از چیدن داخل سینی استراحت بدید، سپس با کمک فرچه روش آب بزنید، و به کمک چاقو کنارشو خط بندازید، و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

نوش جان


بیشتر بخوانید


منبع: fit kitchen rita

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.