در گزارش زیر طرز تهیه تخم مرغ تند را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تخم مرغ تند در واقع یک صبحانه از کشور معروف تندی‌ها یعنی هندوستان است. شاید همیشه برایتان سوال باشد که چطور می‌توان صبحانه‌های مختلف دنیا را تست کرد؟ هر کشوری بنا به ذائقه و فرهنگ خود انواع مختلفی صبحانه دارد حتی گاهی شهر‌ها نیز صبحانه‌های متفاوتی را از دیگر همشهریان خود تجربه می‌کنند که در داخل ایران این مورد کم نیست.

صبحانه‌ها انواع مختلفی دارند از یک نوشیدنی ساده تا انواع ساندویچ و حتی نوعی غذا که تمامی این‌ها بستگی به این دارد که شما در کجای دنیا زندگی می‌کنید. اما این موضوع دلیل بر این نمی‌شود که نتوانید صبحانه‌های مختلف را تست نکنید و تنها به آنچه که از کودکی خورده اید بسنده کنید. ما در اینجا سعی داریم تا شما را با انواع صبحانه‌های مختلف دنیا آشنا کنیم و طرز تهیه آن‌ها را به شما آموزش دهیم تا در خانه به راحتی آن‌ها را تهیه کنید و لذت ببرید. تخم مرغ یکی از موادیست که شما صبحانه‌های زیادی را می‌توانید با آن تهیه کنید.


مواد لازم

تخم مرغ آب پز شده: ۶ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
خیارشور متوسط: ۲ عدد
فلفل هالوپینو: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر پاپریکا: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز می‌کنیم (حدود ۱۰ دقیقه) تا کاملا سفت شوند.

سپس از آبجوش در آورده و داخل آب سرد می‌گذاریم تا سرد شوند.

پوست آن‌ها را کنده و از وسط به دو نیم تقسیم می‌کنیم.

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و همه را داخل یک کاسه کوچک می‌ریزیم.

با چنگال زرده‌ها را خوب له می‌کنیم.

سپس خیارشور رنده شده، سس مایونز و سس خردل را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

تخم‌های فلفل هالوپینو را جدا کرده و کنار می‌گذاریم.

فلفل‌ها را ریز خرد می‌کنیم.

نمک و فلفل را به زرده اضافه می‌کنیم.

مخلوط زرده را داخل قیف ریخته و روی نیمه‌های سفیده می‌ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن میریزیم.

تخم مرغ تند را به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا در هنگام سرو خنک باشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.