طرح سبوس دار کردن نان سنگک در ۶۰۰ نانوایی نان سنگک فارس آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شناور کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،گفت: طرح سبوس دار کردن نان سنگک از امروز برای بهبود سلامت افراد جامعه اجرا می‌شود چرا که نان سفید زمینه ابتلای افراد به قند خون را فراهم می‌کند.

او، بیان کرد: پیش از این هم کارخانه‌ها موظف بودند که آرد سبوس دار ۱۲ درصد با عنوان آرد سلامت را تهیه و در اختیار نانوایی‌ها قرار دهند.

شناور تصریح کرد: با اجرای طرح سبوس دار کردن نان سنگک این طرح  در سایر نانوایی‌های شیراز نیز اجرا می شود.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اضافه شدن سبوس به آرد سفید باعث می‌شود رنگ نان کمی تیره شود، اما مردم باید بدانند که این نان سالم‌تر و با کیفیت‌تر است.

او، افزود: در صورت هرگونه تخلف شهروندان می توانند با شماره ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار