مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس، گفت: بیش‌ترین تردد به ترتیب در محور‌های «شیراز- مرودشت»، «مرودشت_ شیراز»، «شیراز_ سپیدان»، «شیراز_کوار»، «شیراز_دشت ارژن» و «شیراز_سروستان» اتفاق افتاده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - حمید احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، گفت: بیش‌ترین تردد به ترتیب در محور‌های «شیراز- مرودشت»، «مرودشت_ شیراز»، «شیراز_ سپیدان»، «شیراز_کوار»، «شیراز_دشت ارژن» و «شیراز_سروستان» اتفاق افتاده است. 

او تصریح کرد: در محور «شیراز- مرودشت» ۴۲ هزار و ۴۱۶ تردد، «مرودشت_ شیراز» ۴۱ هزار و ۳۸۴ تردد، «شیراز_ سپیدان» ۳۶ هزار و ۷۲ تردد، «شیراز_کوار» ۲۵ هزار و ۱۷۵، «شیراز_دشت ارژن» ۲۲ هزار و ۳۶۶ تردد و «شیراز_سروستان» ۱۵ هزار و ۸۱۸ تردد ثبت شده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با بیان اینکه از کل تردد‌های انجام شده ۸ درصد متعلق به تردد خودرو‌های سنگین بوده‌است، عنوان کرد: متوسط سرعت خودرو‌ها ۷۶ کیلومتر بر ساعت بوده است.

احمدی بیان کرد: از کل تردد صورت گرفته طی روز گذشته، ۹۶۷۸ هزار و ۵۸۱ تردد را خودرو‌های سنگین، یک میلیون و ۷۴ هزار و ۸۲۰ تردد را خودرو‌های سواری و وانت و ۱۸ هزار و ۴۷۴ تردد را اتوبوس‌ها شامل می‌شود.

او از ثبت تردد یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۸۷۵ وسیله نقلیه توسط دوربین‌های تردد شمار برخط موجود در جاده‌های استان در روز گذشته سی‌ام اسفندماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد؛ همچنین تردد خودرو‌های سواری در روز گذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی ۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد. تردد ورودی‌های شهر شیراز در روزگذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی ۵ درصد کاهش داشته است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با اعلام اینکه تردد روزانه بین استانی از ابتدای طرح نوروزی ۱۳۴ هزار و ۵۰۸ وسیله نقلیه بوده است، گفت: 
تغییرات مجموع تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه نوروز پارسال میزان ۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

او گفت: بر اساس اطاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پالک خوان از ابتدای طرح، تقریباً یک میلیون و ۳۳۶ هزار و ۸۶۴ پلاک با ترکیب مبدا استانی در محور‌های برون شهری استان فارس مشاهده شده است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های فارس گفت: بیش از ۳۷ درصد خودرو‌ها (۸۶ هزار و ۸۷۷ خودرو) ماندگار کمتر از یک روز در استان داشته و ۴ درصد خودرو‌ها بین ۵ تا ۷ روز در استان ماندگاری داشته‌اند.

او با اشاره به حجم بالای ترافیک در ورودی‌های شیراز بیان کرد: در حال حاضر تمامی محور‌های مواصلاتی باز و تردد بدون مشکل در جریان است.

احمدی با درخواست از مردم برای همکاری بیشتر با عوامل راهداری و پلیس راه گفت: این همکاری سبب می‌شود که تعطیلات نوروزی با حادثه کمتری سپری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.