سرپرست اورژانس فارس گفت: در سوانح ترافیکی شبانه‌روز گذشته ۲۰۷ نفر مصدوم شده‌اند که از این تعداد ۱۳۸ مصدوم بستری و ۶۹ مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود عابد اقدامات اورژانس فارس در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم و مسافران نوروزی طی شبانه‌روز گذشته را اعلام و اظهار کرد: از مجموع ۸۸۲ مأموریت اورژانس در شبانه‌روز گذشته، ۱۷۹ مورد مربوط به سوانح ترافیکی بود که از این تعداد ۶۳ مورد جاده‌ای و ۱۱۶ مورد شهری بوده و از ۷۰۳ مورد مأموریت غیر ترافیکی، ۲۸۹ مورد جاده‌ای و ۴۱۴ مورد شهری بوده است.

او افزود: تعداد مراجعان به کمپ‌های نوروزی اورژانس در ۲۴ ساعت گذشته دو مورد و تعداد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در همین بازه زمانی ۹ نفر است.

سرپرست مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس گفت: در سوانح ترافیکی شبانه‌روز گذشته ۲۰۷ نفر مصدوم شده‌اند که از این تعداد ۱۳۸ مصدوم بستری و ۶۹ مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار