به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،کوروش محمدحسینی رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به جزئیات پرداخت صورتحسابها در پرداخت الکترونیکی در وسایل نقلیه عمومی، گفت: صورتحسابها و تراکنشها در این سیستم قابل احصاست و هر ۲۴ ساعت مبالغ و تمام تراکنشها با راننده محاسبه میشود و تراکنشها جمع شده و ساعاتی را برای تسویهحساب بانکی در نظر گرفته میشود.
محمدحسینی ادامه داد: با توجه به تعدد تاکسیها نمیتوانیم از سیستم کارت که در اتوبوس است استفاده کنیم و پز بانکی نیز هزینه دارد، ما برآنیم تا دو ماه دیگر سامانه QR را روی تمام تاکسیها نصب کنیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم یادآورشد: اپلیکیشن خدمات الکترونیکی شهرداری قم با نام قمیار در اختیار شهروندان گرامی قرار گرفته است که این سرویس به همراه کیف پول یکپارچه شهروندی قم است، همچنین شرکتها و استارت آپهایی نیز در این پروژه با شهرداری قم همکاری میکنند که لیست آنها را از با استفاده از دکمه «اپلیکیشنهای همکار» مشاهده و اپلیکیشنهای مربوط به آنها را میتوان دانلود کرد.
محمد حسینی با بیان اینکه اگر این طرح جلوتر رفته میتوان QR را در اختیار سایر بیزینسها همچون سوپرمارکتها و پمپبنزینها قرار داده و پذیرش کنیم، عنوان کرد: در این شرایط راننده تاکسی میتواند با استفاده از کیف پول خود خرید انجام دهد.
او اضافه کرد: در شرایط کنونی برای کرایههای گردشی که نرخ مصوب دارند نصب QR امکانپذیر است، از تجربیات بسیاری از کشورها استفاده میکنیم و باید تلاش کرد رانندههای تاکسی QR را بپذیرند و برای استفاده از آن تشویق شوند. این طرح اجتماعی در حمایت از مسافر و راننده تاکسی است و طبق نرخ مصوب شورای اسلامی شهر بوده و شهروند میتواند این نرخ را بپردازد.
محمدحسینی با تأکید بر اینکه کارتهای آفلاین دارای سقف است، تصریح کرد: البته برای بحثهای امنیتی قم کارت بهصورت آفلاین، تدابیری اندیشیده شده است، برای کیف پول نیز با نام کاربری و رمز عبور سقفی را برای شهروند میگذاریم تا امنیت آنهم تأمین شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم عنوان کرد: نحوه شارژ از طریق بانک بسیار آسان است و کیف پول سقفی برای هزینه کرد ندارد، اما به دلیل مباحث امنیتی موجودی خاصی برای آن در نظر گرفته میشود و سقفی برای آن در نظر داریم.
انتهای پیام/ح