
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک هلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
۱ ونیم پیمانه آرد
۱ ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ پیمانه یا حدود ۱۷۰ گرم کره نرم
۱ پیمانه شکر
۳ تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
۱/۲ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
وانیل
۴ هلوی متوسط رسیده، پوست کنده، بدون هسته و بصورت مکعبی خرد شده (حدود ۲ و ۱/۴ پیمانه هلو مکعبی خرد شده)
پودر شکر برای تزیین
طرز تهیه:
فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، قالب رو چرب کنین و کاغذ روغنی بزارین، در کاسه ای، آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین، در کاسهای دیگه، کره و شکر رو با سرعت متوسط/تند همزن حدود ۴-۵ دقیقه بزنین تا پفی و پوک شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری هم بزنید، بعد پوست لیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت کند همزن خیلی کم هم بزنید، هلو هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، حدود ۱ ساعت و پنج دقیقه بپزین، بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنین و سرو کنید.
نکته: اگه هلوهاتون رسیده هستن، برای راحت پوست کندن، ۱ دقیقه داخل آب در حال جوش بزارین.
نکته: میتونین از شلیل هم استفاده کنید.
منبع:ashpazi_zahrabanoo
انتهای پیام/