به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک هلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ٣عدد
کره ١٨٠گرم
شکر ١٨٠گرم
آرد ٣٠٠گرم
بیکینگ پودر دو ق م
وانیل ۱/۲ق چ
خامه ۱۰۰گرم
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
کره رو بذارید به دمای محیط برسه با شکر بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه بعد تخم مرغهارو که به دمای محیط رسیده، دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم و یک دقیقه بزنید، بعد اسانس رو اضافه کنید.
خامه رو اضافه کنید و هم بزنید آرد و بیکینگ پودر و الک کنید و به موادتون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید مواد این کیک کمی منسجمه و روان نیست، تو قالب که کف اونو چرب کردید و کاغذ روغنی انداختید میریزید، سطحش رو صاف میکنید و روی هلوی ورقه شده بچینید. میتونید خلال پسته هم اضافه کنید میره تو فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠طبقه وسط به مدت ۴۰ دقیقه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/