در این مطلب دستورالعمل تهیه کاپ کیک گیلاس آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاپ کیک گیلاس دسری فوق العاده خوشمزه و مجلسی است که طرفداران بسیاری دارد. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این کاپ کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ
۱.۵ فنجان شکر پودر شده
۱.۵ فنجان شیر
نصف لیوان روغن
۲.۵ فنجان + ۱ قاشق غذاخوری آرد
۲.۵ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ بسته بکینگ پودر
۱ بسته وانیل. برای کرم؛
۱ بسته پودر خامه
اندازه ۱ فنجان قهوه ترک، شیر
۱ فنجان خامه
۲ قاشق غذاخوری لبنه
۱ فنجان گیلاس


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کیک:
تخم مرغ و شکر را بزنید تا سفید شوند. شیر و روغن را اضافه کرده، مخلوط کنید و آرد، بیکینگ پودر، کاکائو و وانیل را با الک اضافه کنید. وقتی کمی بیشتر مخلوط شد، خمیر آماده است. کاغذ را درون قالب مافین قرار دهید و مواد کیک را روی آن بریزید. نصف قالب هارو‌پر کنید و در این اندازه ۲۰ کیک وجود دارد. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

طرز تهیه کرم:
تمام مواد را به جز آلبالو را در یک کاسه بگذارید و تا زمانی که سفت بشه مخلوط کنید. در آخر آلبالو را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
با قیف روی کاپ کیک هارو تزیین کنید و از کیکتون لذت ببرید. نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار