به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، امیر پیکر مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با راه اندازی
دستگاههای آزمایشگاهی (دتکتور uv دستگاه HPLC) استقرار روشهای آزمون، اندازه گیری مواد نگهدارنده در مواد غذایی امکان پذیر شده است.
پیکر با اشاره به نقش مواد افزودنی و نگهدارندههای غیر مجاز در افزایش خطر ابتلا به سرطانهای گوارشی افزود: با راه اندازی این دستگاه در محل آزمایشگاه، رنگهای شیمیایی و نگهدارندههای مواد غذایی و کلیه ترکیباتی که در ناحیه uv طیف دارند قابل شناسایی هستند.
او گفت: به زودی با تهیه لوازم دستگاهی (فلوسل دتکتور فلورسنس) تشخیص سموم آفلاتوکسین در آزمایشگاه غذا و داروی یاسوج نیز امکان پذیر می شود.
پیکر بیان کرد: با استقرار و راه اندازی این دستگاه از ارسال نمونه به آزمایشگاههای سایر استانها جلوگیری شده و در وقت و هزینه کارخانجات تولیدی و متقاضیان آزمون صرفه جویی می شود.
انتهای پیام/ع