محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزئیات طرح توسعه دانشگاه تهران اظهار کرد: طرح توسعه یا ساماندهی دانشگاه تهران از زمان مطرح شدن با هدف «تامین فضای مورد نیاز برای فعالیتهای متعدد دانشگاه» همراه بود.
او ادامه داد: با توجه به اهمیتی که جمهوری اسلامی ایران به حوزه علم و دانش میدهد و با وجود جایگاه ویژه دانشگاه تهران در این حوزه و همچنین برای توسعه و تحقق این هدف از سوی دانشگاه تهران، تصمیم گرفته شد تا اطراف پردیس مرکزی دانشگاه تهران به منظور توسعه یا ساماندهی «تامین فضای مورد نیاز برای فعالیتهای متعدد دانشگاه» در اختیار دانشگاه قرار بگیرد.
نیلی احمدآبادی افزود: هدف دانشگاه تهران در گذشته، توسعه مراکز تحقیقاتی و فضای آموزشی بود، اما از سال ۹۳، توجه به توسعه فعالیتهای دانشگاه در حوزه فناوری و وجود پارک علم و فناوری در این دانشگاه در کنار توسعه و تامین این مراکز، موجب شد بخشهایی از این فضاها و ساختمانها مانند مراکز نوآوری، مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان که در اختیار دانشگاه است به پارک علم و فناوری اختصاص داده شود.
او با بیان اینکه بیشترین هدف دانشگاه تهران در حال حاضر، عملیاتی کردن طرح توسعه در حوزه زنجیره دانش، علم، پژوهش، آموزش و فناوری است، اظهار کرد: خوشبختانه با توسعه این فعالیتها در دانشگاه تهران، نگاه پژوهشهای کاربردی و تبدیل دانش به کسب و کار در حال محقق شدن است و برای این فعالیتها قصد داریم نهادهای دیگری که علاقهمند به سرمایه گذاری هستند را پشتیبانی کنیم.
رئیس دانشگاه تهران گفت: معاونت علم و فناوری، برخی فعالیتهای دانشگاه تهران را پشتیبانی میکند و همچنین از وزارت نفت خواستار شدیم که در صورت فعالیت در زمینههای نوآوری با دانشگاه ما مشارکت و همکاری داشته باشد.
نیلی احمدآبادی ادامه داد: برای مثال زدن یک نمونه بارز دانشگاه نسل سوم و چهارم در کشور، میتوانیم از اطراف دانشگاه تهران یاد کنیم؛ از لحاظ اینکه دانشگاه تهران در مرکز شهر قرار دارد و به دانشگاههای اطراف اتصال دارد، میتواند بهترین مکان برای تحقق و نشان دادن این فعالیتها باشد.
او افزود: آخرین مرحله طرح «تامین فضای مورد نیاز برای فعالیتهای متعدد دانشگاه تهران» در حال وارد شدن به کمیسیون ماده ۵ است و بسیاری از ساختمانهایی که در اختیار دانشگاه تهران قرار دارد به پارک علم و فناوری اختصاص خواهد یافت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/