به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاتو بریان نام یکی از بزرگترین نویسندگان و سیاستمداران فرانسوی است. او علاقه زیادی به غذاهای جدید داشت و به همین دلیل این استیک را شاتوبریان نام گذاری کردند. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه استیک (شاتوبریان) را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت فیله گوساله تمیز شده ۱ کیلو
سس سفید ۲ پیمانه
پیاز خام متوسط ۱ عدد
قارچ اسلایس ۲۵۰ گرم
روغن زیتون ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت
گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت ۲ سانتی متر برش میزنیم، با استیک کوب، میکوبیم، فقط دقت کنید که بافت گوشت از هم باز نشود.
پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم، تکههای استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم؛ و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود.
بیشتر بخوانید
سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنیم، اگر احساس کردید، مغز گوشت خام است، میتوانید درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بیندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود. قارچ را اسلایس میکنیم و با ۱ قاشق روغن و ۱ قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم.
قارچها را روی تکههای استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم زمان میدهیم تا مزه سس به خورد استیک برود؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چیپس خلال تزیٔین میکنیم.
مواد لازم برای تهیه سس سفید
کره ۲۰ گرم
شیر سرد ۱ پیمانه
آردسفید ۱ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گالینابلانکا ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه صبحانه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه سس
آرد را با کره تفت میدهیم، عصاره گوشت را در شیر حل کرده و به سس اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد و سپس خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
نکته: به دلیل استفاده از عصاره گوشت که شور میباشد، در مصرف نمک، دقت بیشتری کنید.
نکته: میتوانید گوشت گوسفند را جایگزین فیله گوساله کنید.
نکته: میتوانید به جای عصاره گوشت ۱ لیوان آب گوشت اضافه کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/
من نخورده میگم خوشمزست