در گزارش زیر طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد خیار با سس خامه و پیازچه یکی از پرطرفدارترین سالاد‌ها در میان مردم است. شاید بعضی افراد بگویند که این سالاد بسیار ساده و بدون هیچ طعم خوشایندی است، ولی اشتباه می‌کنند و ما در این گزارش تلاش کرده ایم این سالاد را به همراه چند ماده افزودنی خوشمزه‌تر کنیم.


بیشتر بخوانید

اگر این سالاد به همراه ماده‌های افزودنی مانند خامه و پیازچه مصرف شود بسیار عالی است و با ذائقه ما ایرانیان سازگار است. همانطور که می‌دانید سالاد‌ها جزء جدا نشدنی سفره ایرانیان است پس بهتر است سالادی که دارای خواص و ارزش غذایی بالایی است استفاده کنیم. سالاد خیار به همراه سس خامه و پیازچه دارای مواد مغذی فراوانی می‌باشد که می‌تواند حتی جایگزین نهار و یا یک شام سبک شود.


مواد لازم

خیار، خرد کرده (پوسته شده، اختیاری است): ۳ عدد
پیاز قرمز کوچک خرد کرده: یک عدد
خامه ترش: ۱/۲ فنجان
سس مایونز (اختیاری): ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
شوید خرد شده و ساطوری شده: به مقدار لازم (به صورت دلخواه)
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت

خیار و پیاز خرد شده را درون کاسه بریزید.

در کاسه‌ای کوچک ۱/۲ فنجان خامه، ۲ قاشق سوپ خوری سس مایونز را با یکدیگر مخلوط کنید.

پیازچه و فلفل سیاه را نیز با هم مخلوط کنید.

چاشنی آماده شده را روی خیار و پیاز قرمز بریزید.

در آخر نمک را اضافه کنید و میل کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.