زهرا نویدی فرد مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بیان کرد: این مدیریت ۱۱ مرکز درمانی دارد شامل سه بیمارستان در شهرستانهای بوشهر، دشتستان و عسلویه با مجموع ۲۶۱ تخت که ۲۰ خط آن تختهای ویژه است و هشت مرکز سرپایی در شهرستانهای بوشهر دشتستان دیلم گناوه دیر کنگان جم و عسلویه.
او افزود: هزار و ۳۲۵ نفر شامل ۲۵۱ پزشک، ۷۰۷ پرستار و کادر درمان و ۳۶۷ نیروی پشتیبان در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر مشغول به کارند.
نویدی فرد ادامه داد: برای بهبود ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان، به تازگی ۵۴ پزشک متخصص و عمومی و ۶ نیروی دیگر در سایر عناوین شغلی در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بوشهر جذب شدهاند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: همچنین بعد از درگیر شدن جامعه و مراکز درمانی ما با ویروس کرونا برای جلوگیری از ایجاد وقفه و کاهش خدمات رسانی به مردم، پس از دریافت مجوزهای لازم ۹۰ نفر به صورت قرارداد موقت در مراکز مورد نیاز جذب شدند که نتیجهاش این شد با وجود درگیر شدن ۱۵۰ نفر از نیروهایمان با کرونا، در خدمات رسانی به مردم وقفه ایجاد نشود.
نویدی فرد با اشاره به برنامههای این مدیریت برای ارائه خدمات درمانی، عنوان کرد: در تلاش هستیم در همه شهرستانهای استان بنا به سطحبندی دستکم یک مرکز خدمات درمانی سرپایی وجود داشته باشد و در شهرستانهایی که ساختمان ملکی نداریم برای توسعه خدمات ساختمان ملکی در اختیار بگیریم.
او افزود: در همین زمینه اکنون در شهرهای جم، دیر، خورموج، برازجان، دلوار و دیلم ساختمان مرکز درمانی در حال ساخت است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: همچنین در بخش مراکز بستری طرحهای توسعهای در بیمارستانهای سلمان فارسی بوشهر، مهر برازجان و حضرت نبی اکرم (ص) عسلویه در دست اجراست، و در چند روز آینده چهار تخت مراقبتهای ویژه در بیمارستان عسلویه با همکاری مجموعه راهبردی شرکتهای پتروشیمی راهاندازی میشود.
نویدی فرد با اشاره به اینکه در یک سال گذشته بیش از ۳ میلیون و ۷۴۲ هزار مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تامین اجتماعی صورت گرفته است، گفت: ۲۳۳ هزار و ۳۷۴ مراجعه بستری، بستری شدن ۳۲ هزار بیمار، انجام ۴ هزار و ۴۰۰ مورد زایمان، انجام ۱۴ هزار و ۵۰۰ عمل جراحی، ۱۳۰ هزار مراجعه دندانپزشکی و ۱۳۷ هزار و ۴۵۲ مراجعه به اورژانس از دیگر فعالیتهایی است که در این مدت در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان بوشهر انجام گرفته است.
او با بیان فعالیتهای صورت گرفته در زمان شیوع کرونا، تغییر یا افزودن نیروهای درمانی، شبانه روزی کردن برخی از درمانگاهها، پرداخت حق الزحمه به نیروها و پزشکان درگیر، ایجاد بخشهای حاد تنفسی، گرفتن مجوز لازم برای تامین ۷۵ نیروی جایگزین نیروها و پزشکان درگیر کرونا تا پایان دوره نقاهت، گرفتن مجوز اولیه تامین ۱۰ تخت مراقبتهای ویژه در بیمارستان بوشهر و چهار تخت در بیمارستان عسلویه و اجرای طرح ابتکاری نسیم ۱۹ برای تحویل رایگان داروهای ضروری به ۲۴ هزار بیمار مزمن در پنج شهرستان بوشهر دشتستان عسلویه کنگان و گناوه، را از جمله این فعالیتها عنوان کرد.
انتهای پیام/ک