رئیس کل دادگستری بوشهر از کاهش آلایندگی در منطقه پارس جنوبی خبر داد.

مهدی مهرانگیز صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر یکی از سیاست‌های مهم دادگستری استان بوشهر را جایگزین مجازات حبس اعلام و اظهار کرد: مجازات حبس که برای خود فرد صادر می‌شود ممکن است خانواده محکوم متأثر از مجازات حبس باشد و صدمه ببیند و دستوری که رئیس قوه قضاییه دادند که تا جایی که قانون این اختیار به قضات داده‌اند از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کنند قضات دادگستری استان بوشهر از آن استفاده می‌کنند و تحول مهمی در عرصه حبس‌زدایی ایجاد شده است.

وی با اشاره به مجازات جایگزین حبس در عرصه کتابخانه عمومی و محیط زیست گفت: برخی افراد مجرم در عرصه‌های مختلف از مجازات خرید کتاب و یا ساخت و تعمیر کتابخانه عمومی و یا در عرصه منابع طبیعی و محیط زیست و درختکاری از جایگزین حبس استفاده می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره به طرح‌های کاهش آلایندگی در منطقه صنعتی پارس جنوبی خاطرنشان کرد: پس از سفر رئیس قوه قضاییه در اسفند ماه سال قبل به منطقه عسلویه و تشکیل جلسات تخصصی مختلف در زمینه بررسی آلایندگی طرح‌های مهمی در عرصه کاهش آلودگی زیست محیطی مصوب شد.

مهرانگیز ادامه داد: تا قبل از سفر رئیس قوه قضاییه به منطقه عسلویه و پارس جنوبی، میزان هدررفت گاز و فلرینگ در پارس جنوبی ۸ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز بود ولی اکنون پس از گذشت یک سال از مصوبه رئیس قوه قضاییه به ۵‌.۹ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته میزان فلرینگ در منطقه پارس جنوبی 2.1 میلیون مترمکعب در روز کاهش یافته است و تا سال آینده میزان آلایندگی از ۵.۹ میلیون مترمکعب فعلی به  ۲.۹ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز خواهد رسید.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر اضافه کرد: جمع‌آوری این گازها‌ در راستای کاهش آلایندگی در راستای توسعه صنایع پایین دست پتروشیمی به فرآورده دیگر تبدیل می‌شود که نقش مهمی در اقتصاد و اشتغال دارد.

منبع تسنیم

برچسب ها: پارس جنوبی ، مصرف گاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.