به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس براق شکلاتی نوعی سس شکلاتی براق برای روکش کیک و دسر با دستور آقای ژاک تورس سرآشپز فرانسوی و متخصص شکلات است. که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۹ گرم + آب ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱۲۵ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
خامه ۱۳۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را روی ۳ قاشق غذاخوری آب بپاشید.
بیشتربخوانید
در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به ۲۴ درجه سانتی گراد برسد سپس برای روکش کیک استفاده کنید.
این دستور بسیار ساده تهیه میشه فقط حتما همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید.
اگه دماسنج ندارید با انگشت دمای سس را تست کنید باید کمی خنکتر از دمای بدن باشه اگه زیاد خنک بشه دیگه مناسب ریختن روی کیک نیست و باید دوباره کمی گرمش کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/