به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان پنیر خامه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۴۰۰ گرم
شیر ۲۶۰ میلی لیتر (یک لیوان فرانسه لبریز)
پنیر خامهای ۶۰ گرم (دوقاشق غذاخوری خیلی پرشد)
مخمر خشک ۶ گرم (یک قاشق غذاخوری سرخالی)
نمک ۴ گرم (یک قاشق چایخوری پر)
شکر ۲۰ گرم (دوقاشق غذاخوری)
کره ۲۰ گرم
بهتره اندازهها با ترازو و دقیق باشه تا خمیر خوبی داشته باشیم برای من، چون دقیق بود اصلا آرد اضافه نیاز نشد.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مخمر خشک +پنیر خامهای +شکر رو در شیر کاملا حل میکنیم
به مخلوط آرد اضافه میکنیم و پنج دقیقه ورز میدیم
بعد از پنج دقیقه کره رو اضافه ده دقیقه دیگر ورز میدیم (زمان بگیرید)
روی ظرف خمیر سلفون میکشیم و یک ساعت بهش استراحت میدیم
بعد از یک ساعت خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم وچانه گیری میکنیم و یک ربع استراحت میدیم بعد چانه هارو به شکل بیضی در میاریم سینی فرو بیرون میاریم یک کوچولو چرب وآرد پاشی میکنیم چونههای بیضی شکلو به فاصله داخل سینی میزاریم زمان میگیریم ۴۵ دقیقه استراحت
نیم ساعت از ۴۵ دقیقه گذشت فرو روشن با دمای ۱۸۰
ده دقیقه قبل گذاشتن سینی نانها در فر با چای صاف کن رو چونهها کمی آرد میباشیم وبا تیغ چند برش میزنیم و ده دقیقه تا یک ربع بسته به دمای فر داخل فر قرار میدهیم
❤نوش جون
منبع: dehkade.ashpazie.sabz
انتهای پیام/
رم