به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دوست دارید یک چیز کیک شیرین و خاص را امتحان کنید؟ اگر از عاشقان کارامل هستید حتما از خوردن چیز کیک کاراملی هم لذت خواهید برد. پس دست به کار شوید. آماده کردن این چیزکیک شاید کمی وقتگیر باشد، اما به مهارت بالایی نیاز ندارد. برای تهیه این دسر خوشمزه به شیوه شیرینیپزهای حرفهای، کافی است گام به گام همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کاراملی
بیسکویت پتیبور ۲۵۰ گرم
کره (نرم و خرد شده) ۷۵ گرم
شکلات تختهای کاراملی ۵۵ گرم
شکلات کاکائو تلخ (خرد شده) ۲۰۰ گرم
خامه ۶۰۰ میلیلیتر
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
کرم کرامل دو سوم پیمانه (۲۴۰ گرم)
پنیر خامهای (خرد شده و هم دمای محیط) ۲۵۰ گرم
شکر کاستور یا پودر شکر یک سوم پیمانه (۷۰ گرم)
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق چایخوری
طرز تهیه لایه بیسکویتی چیزکیک کاراملی
قالبی با اندازه ۱۸ در ۲۸ سانتیمتر را خوب چرب کنید. کف و اطراف آن را کاغذ روغنی بگذارید.
بعد از آماده شدن قالب، مراحل تهیه لایه بیسکوییتی را طی کنید. برای شروع کره و شکلات کاراملی تختهای را داخل ظرف کوچکی بریزید و به روش بنماری یا روی حرارت کم ذوب کنید. چیز کیک کاراملی که اینبار به شما آموزش میدهیم شاید چندان برای دیابتیها مناسب نباشد. اما اگر به دیابت دچار هستید و نمیتوانید از این دسر صرف نظر کنید، پیشنهاد میکنیم چیزکیک مناسب برای دیابتیها را در خانه آماده کنید.
بیسکویتها را خرد کنید. برای اینکار بهتر است از خردکن (غذاساز) استفاده کنید. وقتی کاملا خرد شدند کره وکارامل ذوب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا بیسکویتها را داخل قالبی که قبلا چرب کردهاید بریزید و کاملا به ته قالب فشار دهید و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/
موقعی که عقل پخش کردن شما کجا بودید؟؟؟
واقعا برا همتون متاسفم