به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کورابیه با سس پرتقال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان
پودر شکر ۱ لیوان
تخم خرفه ۲ ق غ
نشاسته نصف لیوان
۱/۴ ق چ وانیل
بکینگ پودر ۱ ق چ
آرد به میزان لازم
جهت سس:
آب سه عدد پرتقال
رنده پوست یک پرتقال
شکر ۵ ق غ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا سس پرتقال آماده میشه، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، شکر رو با هم مخلوط کنید، یک شب داخل یخچال قرار بدید. سپس اونو صاف کنید داخل قابلمه بریزید تا زمانیکه کاراملی بشه بجوشونید، (حداقل ۲۵ دقیقه)، بزارید خنک شه.
جهت آماده کردن خمیر کورابیه، همه مواد به جز آرد رو در ظرفی بریزید و مخلوط کنید، و آرد رو کم کم اضافه کنید، تا خمیر نرم و قابل فرم دادن به دست بیاد، ورز بدید، از خمیر به اندازه گردو بردارید داخل دست حالت بدید اطرافش خط بندازید؛ و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید بچینید و وسط کورابیه حفره ایجاد کنید؛ و در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانیکه کمی روش طلایی شه بپزید. از فر خارج کنید کمی که خنک شد سس پرتقال رو داخل حفره که ایجاد کردید بریزید. نوش جان
منبع: fane ashpazi ba man
انتهای پیام/