به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
نان همبرگر- ۴ عدد
لوبیا سفید پخته شده با کمی پیاز نگینی و ادویه – به میزان لازم
پیاز متوسط خردشده – یک عدد
گوجه متوسط – یک عدد
پنیر چدار- ۴ تکه
بیکن بوقلمون یا مرغ – چند تکه
کاهو – به میزان لازم
بیشتر بخوانید
۱- ابتدا فر را روشن و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم.
۲- نانهای همبرگر را روی یک ورق پخت قرار میدهیم و سپس به مقدار مساوی درون هر چهار نان همبرگر لوبیای پخته شده، گوجه فرنگی، پیاز، بیکن و پنیر قرار میدهیم.
۳- نانها را روی سینی فر قرار میدهیم و درون فر میگذاریم و اجازه میدهیم تا ۲۰ دقیقه درون فر پخته و طلایی شود. سپس از فر خارج و با سس و کاهو تزیین میکنیم.
منبع: خراسان
انتهای پیام/