در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنکیک کالباسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک کالباسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پنکیک:

تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان (می‌توانید یک لیوان دیگر اضافه کنید)
آرد ۳ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری

خمیر رو چطور درست کنیم

همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود.


بیشتر بخوانید


مواد میانی:

فلفل سبز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف ۱ عدد
کالباس ۱۰۰ گرم
جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۲ لیوان
سس قرمز

دستور قسمت خوشمزه ترش

ابتدا فلفل‌ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط می‌کنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس می‌زنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ می‌بندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک‌ها را به مدت ۵ دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.