به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
دوستان طرز طبخ گوشت رو که همه میدونید؛ من تکههای گوشت رو با پیاز خرد شده به همراه زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تفت میدم دو لیوان آب جوش اضافه میکنم و میذارم بپزه.
برای نهار امروز من گوشت پخته تو فریزر داشتم، وقتی یخش آبش شد داخل قابلمه با مقدار کافی کره و روغن و یک ق غذا رب گوجه سرخ کردم. آلوها رو یک ساعت توی آب گذاشتم تا خیس بخوره. آبکش کردم و به گوشت اضافه کردم نمک ریختم و یک لیوان آب، گذاشتم تا آلوها بپزن.
بیشتر بخوانید
پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده میکنم. داخل ماهی تابه میریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه میریزم). نصف لیوان آب و نصف ق روغن میریزم و درش و میذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد، یک ق چایخوری آبلیمو میریزم تا وقتی هویجها رو با قاشق هم میزنم نشکنن و له نشن.
بعد از اینکه سرخ شد، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج میریزم و همین کار تکرار میکنم تا همهی هویجها پخته و سرخ بشن.
در آخر هویجها رو یکجا میریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه میکنم و هممی زنم، درش و میذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو میکنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزهگی این غذا.
منبع: ashpazdooon
انتهای پیام/