به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شربت تگری کهکشانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گلاب :یک پیمانه
زعفران آسیاب شده :1 و 1/2 ق چ
هل سفید :5 عدد
شکر :یک پیمانه سر خالی
عرق بیدمشک در صورت تمایل :1 پیمانه
آب :دو لیتر
بیشتر بخوانید
طرز تهیه شربت گلاب زعفرانی:
ابتدا زعفران را داخل هاون ریخته و با دسته هاون آن را خوب بکوبید تا کاملا پودر شود، سپس نصف استکان آب جوش روی زعفران بریزید و درب ظرف را ببندید. زعفران را برای نیم ساعت روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا دم بکشد و رنگ بگیرد. در این میان آب، شکر، هل و گلاب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم ریز جوش بزند و غلیظ شود.
بعد از اینکه شربت به غلظت دلخواهتان رسید زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را اضافه کرده اجازه دهید تا شربت برای چند دقیقه دیگر دیگر بجوشد. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که شربت بخوبی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و دانههای هل را از آن خارج کنید. اجازه دهید تا شربت از حرارت بیافتد سپس آن را در یک بطری مناسب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. هر بار به مقدار دلخواه از شربت را با مقداری آب مخلوط کرده و چند قطعه یخ داخل آن بیاندازید و سرو نمایید.
منبع: ghaza land
انتهای پیام/
باز هم از این دستوراهای جدید با طعمهای جدید دیگه هم بزارید