محبی گفت: چهار تالار و رستوران در قم به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پلمب شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از ۱۰ تا ۱۳ تیرماه، موفق به بازرسی از هزار و ۲۷۳ واحد شده که ۷۸۳ واحد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند

او یادآور شد: همچنین در این مدت چهار رستوران و تالار که دستورات بهداشتی را رعایت نمی‌کردند، پلمب شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: ۸۹۹ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شد و از ۴۰ مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی صورت گرفت.

او خاطرنشان کرد: همچنین برای ۱۳۳ واحد اخطار صادر شده و ۱۸ مورد پیگیری شکایات مردمی انجام شد.

انتهای پیام/الف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.