در این مطلب قصد داریم روش تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پودینگ موزی با بیسکوئیت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای محلبی

۱ لیتر شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ استکان شکر (۷۰ گرم)
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق چای خوری زردچوبه (شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری


بیشتر بخوانید


مواد پودینگ

بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی

طرز تهیه

ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام‌های پذیرایی بریزید و بیسکوییت‌های شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جام‌ها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.

منبع:zhele_va_desser

انتهای پیام/

برچسب ها: طرز تهیه دسر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.