در این مطلب قصد داریم روش تهیه سالاد پاستا سزار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد پاستا سزار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پاستای پروانه ای: ۴ پیمانه.
کاهوی خرد شده: ۴ الی ۵ پیمانه.
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه.
پیازچه‌ی ریز خرد شده: ۲ عدد.
برگ ریحان تازه ریز خرد شده: ۱/۴ پیمانه.
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۴ پیمانه.
نمک و فلفل به مقدار لازم.
سینه‌ی مرغ گریل شده: نصف یک عدد.
نان تست برشته شده: یک پیمانه.

مواد لازم سس:

ماست سفت: ۱ پیمانه.
آب لیمو سنگی تازه: ۲ قاشق سوپخوری.
پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری.
سس خردل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری.
سس ورسترشایر: ۱ الی ۲ قاشق چایخوری (من سرکه بالزامیک به جاش استفاده کردم).
سیر ریز زنده شده: ۳ حبه.
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید، برای تهیه‌ سس همه‌ مواد را با همزن دستی یا مخلوط کن، مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.

پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

کاهوی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید، روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل بیفزایید، بقیه‌ سس را روی سالاد بریزید و کمی مخلوط کنید، مرغ گریل شده را به صورت اریب برش داده و روی سالاد قرار دهید، حالا برش‌های نان تست شده را روی سالاد بچینید، در آخر کمی پارمزان روی سالاد بپاشید.

برای تهیه‌ نان برشته ۲ عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید، روی آن‌ها یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، کمی پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود ۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا ترد و برشته شوند.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.