به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در اخبار شبکه ۵ اظهار کرد: بر اساس مطالعات میدانی و پژوهشهای انجام شده وزارت بهداشت و معاونت های تحقیقات و بهداشت در حدود ۴۰ درصد از مردم در برخی از مناطق مانند گیلان و قم به بیماری کرونا مبتلا شده اند و این مطالعه در تهران بر اساس مشاهدات میدانی و میزان سرانه مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی و ابتلا و همچنین تعداد فوتی ها نسبت به افراد مبتلا بررسی و نتایج دقیق تر در هفته آینده اعلام می شود .
او بیان کرد : بر اساس مطالعات انجام شده در حدود بین ۱۴ تا ۲۰ درصد از مردم ساکن در تهران به بیماری کرونا مبتلا شده یا ناقل کووید ۱۹ هستند، هر چند بر اساس این تحقیق اهالی منطقه چهار تهران بیشترین میزان ابتلا به کرونا را داشتند و منطقه ۲ و ۱۴ در رتبه های بعدی قرار دارند.
زالی تاکید کرد: اگر ما مناطق لواسانات و رودبار را در نظر نگیریم در بین مناطق شهری منطقه ۲۱ و ۲۲ به ترتیب کم ترین میزان ابتلا به کرونا در این مدت داشته اند و بر اساس مطالعات انجام یافته بالاترین میزان مرگ و میر در مناطق ۴ ، ۱۴ و ۲ است.
او گفت: بر اساس توافق انجام گرفته با استاندار تهران قرار شده است که افرادی که جزو گروههای ۱۶ گانه پرخطر محسوب می شوند، در سر کار حاضر نشوند و به صورت دورکاری فعالیت کنند؛ افرادی که سابقه ابتلا به بیماری کرونا دارند، تا دو هفته بعد از بهبودی و رفع علائم بیماری نباید در محل کار خود حاضر شوند.
او افزود: جلسه شورای اداری استان برگزار شده است و بر اساس آخرین وضعیت تهران از نظر میزان ابتلا به بیماری کرونا پروتکل های مصوب اعلام می شود.
فرمانده ستاد مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در شبانه روز گذشته ۳۷۸ بیمار جدید کووید ۱۹ در بخشهای ویژه و عمومی بیمارستانها و مراکز درمانی تهران بستری و ۳۰۷ نفر هم در همین مدت ترخیص شدند.
انتهای پیام/
ما سازندگان و املاکی های منطقه ۲۱ و ۲۲ که همواره حامی مسوولان بودیم هیچ گاه از بذل عنایت شان مسوولان خود را محروم ندیده اند.
باید نسبت امار به جمعیت هر منطقه ر مطالعه کرد