مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: ۲۶ فیدر بحرانی خاموشی برق شناسایی و رفع نواقص آن در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: ۲۶ فیدر بحرانی خاموشی برق شناسایی و رفع نواقص آن در دستور کار قرار گرفت.

فریدون خودنیا افزود: این تعداد فیدر بحرانی بیشترین خاموشی و انرژی توزیع نشده در سال ۹۸ را داشته اند که مقرر شده هر یک از دفاتر مدیریت توزیع کار شناسایی و رفع نقص ۲ فیدر را انجام دهد.

او اظهار داشت: علاوه بر تامین برق مطمئن و پایدار به مشترکان، باید از خاموشی‌های بی برنامه نیز پیشگیری کرد بنابراین پس از تجزیه و تحلیل این معایب، برنامه‌هایی جهت رفع مشکل در نظر گرفته شده تا با تهیه امکانات و بکارگیری پرسنل و پیمانکاران پیک بار امسال به بهترین شکل ممکن سپری شود.

او با تاکید بر اینکه مدیریت مصرف صحیح توسط مردم نقش عمده‌ای در کاهش خاموشی‌ها دارد ادامه داد: امسال ۱۰ میلیارد تومان یارانه برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شده که از بدهی آن‌ها کسر یا به حساب بستانکاری آن‌ها اضافه می‌شود.

خودنیا افزود: شرکت توزیع نیروی برق لرستان برای مشترکانی که تابستان پارسال در طرح‌های کاهش پیک بار همکاری داشتند حدود سه میلیارد تومان تخفیف برق مصرفی اعمال کرد.

او ادامه داد: این برنامه برای امسال نیز در دستور کار قرار گرفته و پایش مقدار بار ادارات استان با توجه به پیک بار از ساعت ۱۱ تا ۱۴:۳۰ و بار سایر مشترکان نیز از ساعت ۱۳ تا ۱۷ (اوج مصرف) رصد می‌شود تا علاوه بر شناسایی مشترکان کم مصرف، تابستان نیز کمترین میزان خاموشی را داشته باشیم.

او اضافه کرد: در پیک بار سال ۹۸ با هشت هزار و ۹۱۲ مشترک تفاهم نامه همکاری امضا شد که از این تعداد هفت هزار و ۴۱۸ مشترک، همکاری موثر و مناسب داشته و اقدام آنان منجر به کاهش پیک برق مصرفی و ارائه پاداش حدود سه میلیارد تومانی به آن‌ها شد.

خودنیا با بیان اینکه میزان پیک بار برق مصرفی مشترکان پارسال نسبت به سال ۹۷ کاهش ۱۰.۶ درصدی داشته ادامه داد: این کاهش بار مصرفی در پیک بار تابستان باعث تامین برق پایدار به سایر مشترکان و کاهش چشمگیر میزان خاموشی‌ها در زمان پیک بار شد.

او با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی مدیریت مصرف انرژی بیان داشت: شرکت توزیع نیروی برق لرستان جهت نهادینه سازی مدیریت مصرف برق از ظرفیت‌های آموزشی برای اقشار مختلف از جمله مدارس، ادارات، مشترکان خانگی و مساجد استفاده کرده و برگزاری همایش، کارگاه آموزشی، توزیع بروشور، تولید انیمیشن و برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی را در دستور کار دارد.

خودنیا گفت: در روند محاسبه میزان تخفیف و مصرف، هیچ گونه عامل انسانی دخالت نداشته و میزان همکاری به صورت سیستمی و مکانیزه صورت گرفته که این امر با فراهم نمودن زیر ساخت‌های لازم از جمله نصب گسترده کنتور‌های فهام (هوشمند)، نرم افزار شهاب جهت رصد آنلاین رفتار مصرفی مشترکین دیماندی و نرم افزار سمپ (سامانه مدیریت پیک بار) محقق شد.

او  ادامه داد: امسال نیز هشت هزار مشترک دیماندی به صورت ساعت به ساعت شامل مصارف اداری، عمومی، کشاورزی، صنعتی، تجاری و هر مشترکی با مصرف بیشتر از ۳۰ کیلو وات رصد می‌شوند.

در حال حاضر مصرف برق استان لرستان در مرحله هشدار قرار گرفته به طوری که تاکنون پیک بار مصرف برق در استان ۶۰۰ مگاوات بوده است.

۶۲۵ هزار مشترک برق شهری و روستایی در لرستان وجود دارد و از مجموع ۲ هزار و ۸۶۴ روستای استان تا کنون بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مورد آن برقدار شده اند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.