به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه خورشت آناناس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نعنا ۵ شاخه (برگ)
آناناس ۶ حلقه
پیاز ۳۰۰ گرم
گوشت ۱۰۰ گرم (خورشتی)
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- در ظرفی مناسب پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی شود.
۲- آرد را در تابه ریخته و به مدت سه دقیقه در روغن سرخ میکنیم.
۳- گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و در قابلمه حاوی روغن با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم، چون این عمل باعث میشود گوشت شکل خود را موقع پختن حفظ کند.
۴- سپس روی گوشت آبجوش ریخته و میگذاریم تا کاملا بپزد.
۵- وقتی گوشت پخت، هر حلقه آناناس را به سه قسمت تقسیم کرده و همراه نعنا، پیازداغ، آرد و آبلیمو میگذاریم ۲۰ دقیقه داخل خورش بماند تا خورش جا بیفتد.
۶- وقتی خورش پخت و جا افتاد آن را برای سرو در ظرف مناسب کشیده وبه همراه پلو سرو میکنیم.
نکات:
● اگر دوست دارید به خورش زعفران اضافه کنید تا خوش رنگتر شود.
● بهتر است به جای آب در غذا از آب کمپوت آناناس استفاده شود تا غذای شما خوشمزهتر شود.
● میتوانید از کمپوت آناناس هم استفاده کنید فقط آن را آخر پخت اضافه کنید و اجازه دهید فقط کمی با مواد بجوشد تا طعم بگیرد.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/