به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
اول بادمجونا رو پوست گرفتم و از طول برشهای کمی نازک زدم و حدود ۴ ساعت توی آب نمک گذاشتم بمونه تا سیاهی و تلخیشو پس بده بعد ابکش کردم و وقتی خوب ابش رفت سرخ کردم. اینطوری روغن زیادی هم نبرد.
تو ظرف دیگه هم پیاز داغ کمی بیشتر درست کردم که تو خوشمزگیش تاثیر زیادی داره، بعد یک حبه سیر رنده شده و ۴ قاشق گردو خرد شده ریز (یا در صورت تمایل آسیاب شده) ریختم و کمی تفت دادم زردچوبه و نعنا خشک و مقدار کمی کشک رو هم اضافه کردم..
چون میخواهیم لابلای لایههای کیک و تزیین روش دوباره کشک بریزیم، اینجا کمتر باید باشه. من برای ۵ عدد بادمجان، حدود دو قاشق کشک ریختم.
بادمجونای سرخ شده رو با گوشتکوب له کرده و به این مخلوط اضافه کردم و گذاشتم کمی تفت بگیره بعد نصف لیوان آب ریختم تا کمی باهم بپزه و آبش کشده بشه.
بعد با توجه به اندازه ظرف که میخواهیم کیک درست کنیم نان تست میگیریم و دورش رو طبق فیلم برش میزنیم.
بعد توی ظرف طبق فیلم یه لایه نان تست میریزیم.
برای لایه بعد از نون هم، مقداری کشک رو با مقداری ماست شیرین مخلوط میکنیم. چون کشک به تنهای زیاد و شور میشه.