در گزارش زیر طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه‌ای را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سفر‌های جاده‌ای یکی از پرطرفدارترین و جذاب‌ترین سفر‌ها  است. خوردن غذا‌های متنوع و خوشمزه در کنار عزیزان و استفاده از مناظر و طبیعت زیبا و دیدنی از جذابیت‌های این نوع مسافرت‌ها است.

طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه‌ای

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی لقمه‌ای

تن ماهی یک قوطی (۱۸۰ گرم)
کاهو پیچ یا رسمی به دلخواه یک عدد
کرفس (ریز خردشده) ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز (خرد شده) یک عدد
جعفری (ریز خردشده) چند برگ
مایونز یک سوم فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
لیمو تازه (یا آبلیمو) یک عدد

طرز تهیه سالاد تن ماهی لقمه‌ای

پیاز را شسته و خوب بشویید سپس به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیسانده و خشک کنید.

در یک کاسه متوسط تن ماهی را با استفاده از چنگال از هم باز کنید تا رشته رشته شود.

کرفس که ریز خرد کرده‌اید را به همراه جعفری و پیاز به آن اضافه کنید و هم بزنید.

خردل و مایونز را به مواد اضافه کنید وهم بزنید تا به صورت یکنواخت به همه مواد برسد. در آخر نمک آبلیمو تازه و مقداری فلفل سیاه آسیاب کرده و روی آن بپاشید.

اگر مایل بودید می‌توانید مقداری خیار شور خانگی هم به آن اضافه کنید تا خوش‌طعم‌تر شود.

کاهو را به خوبی بشویید و خشک کنید. مقداری از مواد را با استفاده از قاشق برداشته و در وسط کاهو بگذارید و آن را بپیچید. اینکار را ادامه دهید تا مواد شما تمام شود. لقمه‌های سالاد تن ماهی شما آماده است می‌توانید آن‌ها را در ظرف دردار روی هم بچینید و در پیک‌نیک به عنوان پیش‌غذای یا در راه به عنوان یک میان وعده میل کنید.

نکته

به یاد داشته باشید که جوشاندن تن ماهی به مدت ۲۰ دقیقه امری ضروری است چرا که مسمومیت را به حداقل می‌رساند. مسمومیت بوتولیسم جدی و حتی کشنده است.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.