به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آب زرشک از آن دسته از نوشیدنیهایی است که به دلیل طعم ترشی که دارد بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و از نوشیدنیهایی است که طرفداران خاص خودش را دارد.
بهترین زمان برای خرید زرشک تازه و تهیه نوشیدنی از آن، فصل پاییز و زمان رشد آن است. از آن جایی که امکان تهیه آب زرشک طبیعی و بدون مواد نگه دارنده در کافی شاپها و آبمیوه فروشیها وجود ندارد، در این گزارش سعی شده است روش تهیه این نوشیدنی راحت و ساده آموزش داده شود. این میوه درختچهای با ارتفاع ۱ تا ۵ متر دارد که میوههای آن به رنگ قرمز است. آب زرشک مقادیر قابل توجهی ویتامین c دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و بعلاوه مصرف آب زرشک به تصفیه خون کمک میکند. زرشک نقرس و روماتیسم را برطرف میکند، باعث تنظیم دستگاه گوارش میشود.
از بین برنده سوء هاضمه است، برای درمان بواسیر مفید است و برطرف کننده بی اشتهایی نیز هست. زرشک طبیعت سرد و خشکی دارد. اسیدهای عالی فراوان در این میوه که سبب مزه ترش آن میشوند میتواند در جذب آهن نقش بسیاری داشته باشد. آب زرشک برای سم زدایی خون، کبد و کلیه، کاهش فشارخون بالا، درمان دیابت، کاهش چربی و کلسترول خون، درمان جوش صورت، لاغری و کاهش وزن و درمان سنگ کیسه صفرا مفید است. برگ گیاه زرشک مانند میوه آن فایده دارد و باعث محکم شدن لثه و دندان میشود و اسهال مزمن را درمان میکند. بهترین زمان میل آب زرشک یک ساعت قبل از صبح (ناشتا) و یک ساعت قبل از خواب توصیه شده است. میوه زرشک به عنوان مربا، ژله و ... مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم
آب: ۱ لیتر
زرشک: ۷۰۰ گرم
مراحل پخت
ابتدا زرشکها را بشویید.
سپس آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
بعد جوشیدن آب زرشکها را داخل آب ریخته حرارت را کم کنید و بگذارید ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد.
بعد از ۱۵ دقیقه شعله را خاموش کرده و بگذارید خنک شوند.
سپس آنها را در صافی بریزید و فشار دهید تا تفاله و آب جدا شود و آب زرشک را در ظرفی جداگانه بریزید.
آب زرشک را درون بطری ریخته و در یخچال بگذارید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/