به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت ماهی یک غذای فوق العاده خوشمزه بوشهری است. این غذا را میتوانید به عنوان ناهار یا شام میل کنید. برای تهیه این غذا از ماهی قزل آلا، سالمون یا هر نوع ماهی بدون تیغ دیگری که در دسترستان بود استفاده کنید. این غذا برعکس سایر قضاهای دریایی یک غذای فوری است.
استفاده بیش از حد از سیر در غذا مزه آن ماهی را تغییر میدهد. پس بهتر است از ۴ حبه سیر کوچک یا ۲ حبه سیر بزرگ استفاده کنید.
برای بهتر سرخ شدن گوشت ماهی آنها را با روغن سرخ کردنی سرخ کنید. کتلت ماهی را روی حرارت کم سرخ کنید و هنگام سرخ شدن در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.
برای از بین بردن بوی ماهی از ۳ عدد برگ بو، پیاز و سیر استفاده کنید. برگ بوها را خرد نکنید. زیرا پس از پختن ماهی باید آنها را جدا کنید. وگرنه باعث تلخی غذا میشود. برای یکدست کردن غذا، آنها را در غذاساز ریخته یا با استفاده از گوشت کوب مواد اولیه را کاملا مخلوط کنید. برای دیزاین غذا از جعفری خرد شده استفاده کنید. اگر از شیر در مواد اولیه این غذا استفاده میکنید به هیچ وجه به آن لیموترش اضافه نکنید. زیرا باعث بریدن شیر میشود. جعفریها را همراه با مواد اولیه در غذاساز نریزید، زیرا باعث له شدن آنها میشود.
برای سالمتر کردن غذا حتما پس از سرخ شدن کتلتها را روی دستمال کاغذی قرار دهید. پخت ماهی با شیر به جای آب باعث گرفتن بوی آن میشود.
اگر نگران وارفتن کتلتها هستید، کمی آرد به آن اضافه کنید. یا آب پیازها را بعد از رنده کردن بگیرید و سپس به مواد اولیه بیفزایید. این غذا را میتوانید همراه با سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده و نان و خیارشور میل کنید.
مواد لازم
ماهی: ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده: ۵ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
ماهی را میتوانید به دلخواهتان سرخ، گریل یا آب پز کنید.
برای آب پز کردن ماهی میتوانید آنها را همراه با ۱ لیوان آب، ۲ عدد سیر خرد شده، مقداری نمک و فلفل در یک قابلمه ریخته و در آن را ببندید. غذا را روی شعله کم قرار داده و تا تمام شدن آب آن صبر کنید.
پوست و استخوان ماهیها را جدا کنید.
ماهی را همراه با سیب زمینی پخته داخل مخلوط کن بریزید.
مواد میکس شده را داخل کاسه ریخته و با پنیر پیتزای رنده شده، جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
درون یک تابه مقداری روغن ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید.
زمانی که روغن داغ شد با قاشق مقداری از مایه کتلت را بردارید و داخل روغن داغ قرار دهید.
کتلتها را مثل کتلت گوشت چرخ کرده سرخ کرده و سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/