مواد اصلی تشکیل دهنده دنت خانگی، شیر، نشاسته و خامه است؛ که با افزودن طعم دهنده‌هایی مانند شکلات، پودر کاکائو، زعفران، وانیل، نسکافه و پوره میوه‌های مختلف می‌توان طعم لذیذی به آن بخشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر‌ها تنوع بالایی دارند. کیک شکلاتی و پای سیب از جمله معروف‌ترین دسر‌های دنیا هستند. دنت نیز نوعی دسر خوشمزه است که در طعم‌های مختلفی از انواع میوه‌ای تا شکلاتی، کاراملی و وانیلی درست می‌شود. این دسر را به راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد و آن را عنوان یک پس غذای مجلسی در مهمانی‌ها و مجالس مورد استفاده قرار داد.

 

طرز تهیه دنت خانگی در طعم‌های مختلف

طرز تهیه دنت خانگی
این دسر برای یک نفر مناسب است. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۰ دقیقه و زمان انتظار حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.


مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
نشاسته ۱/۳ پیمانه
آرد برنج ۱/۵ پیمانه
آب
۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری
خامه زده شده
۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

آب سرد را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود.
شیر را در قابلمه‌ی نچسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود.
آرد برنج را چند بار الک کرده، به شیر اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
نشاسته‌ی حل شده در آب را به مخلوط شیر و آرد برنج اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید که ته نگیرد.
شکر را اضافه کرده به هم زدن مواد ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسند و مایه نرم و لطیفی حاصل شود.
حرارت را خاموش کرده، پس از ۵ دقیقه خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها وانیل را اضافه کرده و بلافاصله هم بزنید. سپس دنت را در ظرف دلخواه یا قالب‌های سیلیکونی به اشکال مختلف ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شده و ببندد.


چند نکته مهم برای تهیه دنت خانگی

هنگام اضافه کردن نشاسته به قابلمه، مرتب مواد را هم بزنید، زیرا نشاسته خیلی سریع ته نشین می‌شود و ته می‌گیرد.

میزان شکر مورد استفاده در تهیه دنت خانگی را بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

پس از خاموش کردن حرارت، سرعت عمل داشته باشید و بلافاصله دنت را در قالب بریزید، زیرا سریع می‌بندد و سفت می‌شود.

با افزودن وانیل، می‌توانید دنت وانیلی درست کنید.

برای درست کردن دنت زعفرانی، مقداری زعفران دم کرده و گلاب به مایه دنت اضافه کنید. افزودن کمی خلال پسته به این دنت نیز خالی از لطف نیست.

برای درست کردن دنت شکلاتی، ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات به مایه‌ی دنت اضافه کنید.

برای درست کردن دنت میوه ای، ۵۰ گرم از پوره میوه و چند قطره اسانس همان میوه را به مایه‌ی دنت اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی نیز استفاده کنید تا دنت به رنگ میوه مورد نظر درآید.

برای تهیه دنت نسکافه ای، ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در آب داغ حل کرده و به مایه‌ی دنت اضافه کنید.

طرز تهیه دنت خانگی در طعم‌های مختلف


از خواص دسر غافل نشوید
دسر‌ها یکی از بهترین منابع تامین انرژی بدن هستند، زیرا باعث ترشح انسولین شده و خیلی سریع هضم شده و انرژی تولید می‌کنند. اما مصرف زیاد مواد قندی به جای تامین انرژی مورد نیاز بدن، به تری گلیسیرید تبدیل می‌شوند و در بدن باقی می‌مانند؛ به همین دلیل می‌توانند منجر به چاقی و اضافه وزن شوند. بدن ما روزانه به ازای هر ۱۰۰ کالری به ۵ گرم قند نیاز دارد و افرادی که مایلند لاغر شوند و وزن خود را کاهش دهند بهتر است از دسر‌هایی مانند ماست استفاده کنند که حاوی کالری کمی بوده و سرشار از پروتئین‌های مفید برای بدن است. مصرف چنین دسر‌هایی در کاهش وزن و تامین سلامتی بدن موثر است و بهتر است در برنامه غذایی قرار گیرند.

منبع:  ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.