طرز تهیه سس چیلی تند و خوشمزه در منزل

سس چیلی، سس تندی است که می‌تواند مکمل بسیاری از غذا‌ها باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس چیلی، نوعی سس تند و خوشمزه است که بر پایه گوجه فرنگی درست می‌شود. این سس هزاران سال است که در مکزیک و دیگر کشور‌های آمریکای جنوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس را می‌توان به همراه انواع ساندویچ‌های گرم و سرد و نیز انواع پاستا استفاده کرد. همچنین می‌توان از این سس برای طعم‌دار کردن گوشت و مرغ کبابی استفاده نمود. به جای خریدن این سس، می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید؛ چراکه هم سالم و بدون مواد نگهدارنده است و هم زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. در این مطلب طرز تهیه سس چیلی را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس چیلی تند و خوشمزه در منزل


مواد لازم
گوجه فرنگی تازه
۸ عدد متوسط
فلفل قرمز تند تازه یا خشک‌شده
۶ عدد
سیر ۶ حبه
سرکه سیب یا انگور
۲ قاشق غذاخوری
آب
۱ استکان
شکر
۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه سس چیلی

ابتدا باید فلفل‌ها را ریز خرد کنید. اگر از فلفل قرمز خشک‌شده استفاده می‌کنید، ابتدا فلفل‌ها را در آب گرم به مدت ۳۰ دقیقه خیس کرده و سپس آن‌ها را خرد کنید.

گوجه فرنگی‌ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

گوجه و فلفل خردشده را در قابلمه‌ای ریخته و با آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا با هم بپزند. توجه کنید که هنگام پختن مواد در قابلمه را باز بگذارید تا آب مواد به خوبی تبخیر شود.

سیر را بکوبید و به مواد اضافه کنید.

در اواخر پخت، سرکه، شکر و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا کمی دیگر با هم بپزند.

پس از اینکه مواد داخل قابلمه کاملاً پخته شدند و به حالت پوره درآمدند، آن‌ها را از صافی درشت رد کنید.

مواد از صافی ردشده را در ظرف شیشه‌ای ریخته و بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.

سس چیلی شما حاضر است و می‌توانید از آن برای طعم دادن به انواع غذا‌ها و پیش‌غذا‌ها استفاده کنید! نوش جان!

 

نکات

سس چیلی را درون یخچال نگهداری کنید.

اضافه کردن پیاز به این دستور اختیاری است. در مرحله‌ای که سیر کوبیده‌شده را به مواد اضافه می‌کنید، می‌توانید یک پیاز متوسط را نیز له کرده و به مواد اضافه نمایید.

اصل این سس، همان طور که ما اینجا به شما آموزش دادیم، با گوجه درست می‌شود. اما اگر می‌خواهید صرفاً سس فلفل چیلی تهیه کرده و از آن فقط برای طعم‌دار کردن مواد استفاده کنید، می‌توانید گوجه را از دستور آن حذف نمایید.

به خاطر تندی زیاد این سس، مصرف آن برای کودکان مناسب نیست.


سخن پایانی

سس چیلی که نوعی سس تند است، از محبوب‌ترین سس‌های مناطق گرمسیری محسوب می‌شود. پایه این سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز است. از این سس برای طعم‌دار کردن انواع کباب و همچنین اضافه کردن به انواع ساندویچ‌ها و سوخاری‌ها استفاده می‌شود.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا حدیدچی
۰۸:۱۸ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
بسیار عالی و کار بردی
آخرین اخبار