به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله نوشابهای یک دسر خوشمزه برای میز ناهار یا شام است. این دسر مانند ژله سه بعدی و یا ژله نیمرو، بر سر سفره یا میز پذیرایی شما نظر همه را به خود جلب خواهد کرد. همچنین دسر نوشابه با داشتن طعم نوشابه، گاها به شکل یک لیوان خنک و تگری از نوشابه تزئین میشود و جلوهای جذاب به میز دسر میدهد. در ادامه سه روش تهیه برای ژله نوشابهای گفته آوردهاست. با ما همراه باشید.
۱. طرز تهیه ژله نوشابهای ساده
مواد لازم
نوشابه گازدار یک لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
آب داغ نصف لیوان
شکر (در صورت تمایل) دو قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آمادهسازی دسر: ۲۰ دقیقه
دستور تهیه
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل کنید.
اگر دوست دارید ژله شما شیرین شود دو قاشق غذاخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید
کمی مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا در آب حل شوند.
در این مرحله یک لیوان نوشابه زرد که کمی گاز آن گرفته شدهاست را به مخلوط بالا اضافه کرده و آرام هم بزنید.
کف روی مواد را گرفته و آن را درون جام یا لیوان دلخواهتان بریزید.
لیوانهای حاوی ژله را درون یخچال گذاشته تا سرد شوند.
پس از حداقل سه ساعت ژله نوشابه شما آماده سرو و پذیرایی است.
نوش جان ...
۲. طرز تهیه ژله نوشابهای با کف
مواد لازم (برای ۴ نفر)
ژله آلوئهورا ۲ بسته
نوشابه گازدار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
آب سرد ۱ لیوان
زمان لازم برای آماده سازی دسر: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه
یک یسته پودر ژله آلوئهورا را به روش بن ماری در یک لیوان آب جوش حل کنید.
سپس یک لیوان نوشابه مشکی به آن اضافه کرده و آرام هم بزنید. (در صورتی که با شدت هم بزنید گاز نوشابه از بین میرود.)
یک سوم از مایه ژله را در یک ظرف جدا نگه دارید و مابقی آن را بین ۴ لیوان تقسیم کنید.
لیوانهای ژله را درون یخچال بگذارید تا نیمبند شوند.
یک سوم مایه ژله که جدا کردید را با همزن خوب بزنید تا حسابی کف کند.
سپس کفها را با قاشق روی ژلههای نیمبند شده بریزید و مجددا درون یخچال قرار دهید.
در این مرحله یک بسته دیگر ژله آلوئهورا را در یک لیوان آب جوش با روش بنماری حل کنید، سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و در یخچال بگذارید تا ببندد. وقتی ژله بسته شد آن را به قطعات مکعبی برش بزنید.
حا میتوانید تکههای ژله مکعبی و یخمانند را درون لیوانهای ژله بریزید.
برای طبیعیتر جلوه دادن ژله نوشابهای با یخ میتوانید یک نی هم در لیوان قرار دهید.
نوش جان...
۳. طرز تهیه ژله نوشابهای به شکل بطری نوشابه
مواد لازم
نوشابه یک بطری
ژلاتین بدون طعم ۸ ورق کوچک یا دو قاشق غذاخوری
قابلمه متوسط یک عدد
چسب نواری -
قیچی یا تیغ -
زمان لازم برای آماده سازی دسر: ۲۰ دقیقه
روش تهیه
نوشابه را درون قابلمه بریزید.
برچسب روی بطری را سالم از آن جدا کرده و کنار بگذارید.
به کمک یک تیغ یا قیچی یک برش عمودی به طول هفت و نیم سانتیمتر در کنار بطری نوشابه بزنید. (این شکاف به شما کمک میکند که در پایان کار بطری را به راحتی از دور ژله باز کنید.)
سپس روی شکاف را یک چسب پهن محکم بزنید تا هنگام ریختن مایع به درون بطری هیچ مایعی از آن بیرون نریزد.
ژلاتین را به نوشابههای درون قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید؛ نوشابه را مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود.
در این هنگام مایع درون قابلمه شروع به کف کردن میکند، اما جای نگرانی نیست شما به هم زدن ادامه دهید.
هنگامی که ژلاتین حل شد و کفها محو شدند شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.
اکنون مواد را درون بطری نوشابه برگردانید.
در بطری را بسته و حداقل به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید.
وقتی ژله بست، چسب روی بطری را جدا کرده و به کمک قیچی از دو سمت برش، بطری را بچینید.
حال همه پلاستیک بطری را جدا کنید؛ اکنون شما یک ژله به شکل بطری نوشابه دارید؛ برچسب نوشابه را دور ژله پیچیده و در نوشابه را روی سر آن بگذارید.
نوش جان ...
منبع: ستاره
انتهای پیام/