به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی مادلین یکی از محبوبترین شیرینیهای فرانسوی است که بافتی سبک و اسفنجی دارد. با صرف چند دقیقه و با استفاده از چند ترکیب ساده میتوانید این شیرینی کرهای خوشمزه را تهیه کنید و برای میان وعده یا دسر سرو کنید و از آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۱۲۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ، شکر آسیاب شده و رنده پوست پرتقال یا لیمو را داخل یک کاسه بریزید، با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا رنگ آن کاملا روشن شود. این مرحله معمولا بین ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشد.
آرد و بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید و سه بار الک کنید.
آرد را کم کم باید به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید. ابتدا یک سوم آن را اضافه کنید و دورانی و آهسته هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
نصف کره آب شده را به مایع فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
یک سوم دیگر از آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس باقیمانده کره را اضافه کرده و هم بزنید. در نهایت باقیمانده آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
مهمترین مرحله برای تهیه شیرینی مادلین استراحت دادن خمیر آن است، بعد از آماده شدن خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۱ ساعت و حداکثر یک روز داخل یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود شبکه گلوتنی خمیر به طور کامل تشکیل شده و در نهایت شیرینی ما بافت نرم و سبکی داشته باشد.
قالب فلزی صدفی شکل را چرب کنید و داخل آن کمی آرد بپاشید.
مواد شیرینی را با استفاده از قیف یا قاشق داخل قالب بریزید کافی است دو سوم قالب را پر کنید، این شیرینی بعد از پخته شدن پف میکند و فرم قالب را میگیرد.
فر را از قبل روشن کنید و روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از گرم شدن فر قالب را روی سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر قرار دهید.
پخت این شیرینی بین ۱۰ الی ۱۲ دقیقه طول میکشد.
بعد از خارج کردن قالب از فر، ۵ دقیقه صبر کنید تا شیرینیها خنک شوند. سپس آنها را از قالب جدا کنید.
این شیرینی فرانسوی را میتوانید با پودر قند و یا شکلات ذوب شده تزئین کنید.
چند نکته برای پخت این شیرینی
در صورت تمایل میتوانید در هنگام تهیه خمیر این شیرینی، به آن ۵۵ گرم بادام یا ۷۵ گرم پسته پودر شده و یا ۵۰ الی ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده اضافه کنید و شیرینی با طعم بادام، پسته و یا شکلات داشته باشید.
به جای قالب فلزی میتوانید از قالب سیلیکونی هم استفاده کنید، قالبهای سیلیکونی نیازی به چرب کردن ندارند.
برای تهیه این شیرینی بهتر است کره را با روغن جایگزین نکنید. شیرینی مادلین کرهای طعم بسیار لذیذتری دارد.
به این نوع شیرینی به خاطر ظاهرش، شیرینی صدفی هم گفته میشود.
سخن آخر
شیرین مادلین را تا گرم است نوش جان کنید، البته این شیرینی در ظرف دربسته به مدت ۲ الی ۳ روز هم قابل نگهداری است.
منبع: ستاره
انتهای پیام/