یک متخصص عفونی درباره نحوه آگاهی از وجود آنتی بادی کرونا در بدن توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوع ویروس کرونا و سرعت گسترش آن، سراسر جهان را درگیر کرده است. همچنین بسیاری از افراد بدون داشتن علائم اصلی این بیماری، به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند.

آزمایش آنتی‌بادی کرونا نشان می‌دهد که آیا فرد تا کنون به کووید ۱۹ مبتلا شده است یا خیر. کسانی که این آنتی بادی را در بدن خود دارند، مصونیت بیشتری نسبت به کسانی که فاقد آن هستند داشته و با اطمینان بیشتری می‌توانند به زندگی عادی خود برگردند. اما باید به این نکته توجه داشت که یک بار ابتلا به کرونا، به این معنا نیست که فرد دیگر هرگز به این ویروس آلوده نمی‌شود؛ بنابراین حتی با وجود آنتی بادی نیز افرادی که بهبود یافته اند باید نکات بهداشتی و پروتکل‌های مطرح شده برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ را رعایت کنند.

مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توانیم از وجود آنتی بادی کرونا در بدن خود آگاه شویم، گفت: برای آگاهی از وجود آنتی بادی در داخل بدن، یک نوع تست آزمایشگاهی وجود دارد که افراد می‌توانند به آزمایشگاه مراجعه کرده و تست آنتی بادی کرونا بدهند. افرادی که در معرض ابتلا به ویروس کرونا بوده و یا یکی از افراد خانواده آن‌ها به کرونا مبتلا شده است، در برخی موارد بدون آن که بدانند مبتلا به ویروس شده و بهبود یافته اند؛ چرا که در بسیاری از موارد بیماری بدون علامت به بدن فرد وارد می‌شود.

او گفت: این افراد بهبود یافته در بدن خود آنتی بادی کرونا داشته و از محافظت بیشتری در مقابل ویروس برخوردار می‌شوند؛ بنابراین می‌توان با تست آزمایشگاهی از وجود آنتی بادی در بدن اطلاع کسب کرد.

گفتنی است؛ احتمال بروز خطا در نتیجه آزمایش آنتی بادی وجود دارد. در برخی مواقع ممکن است با وجود ابتلای قبلی فرد به کرونا، آزمایش منفی شده و نتیجه اشتباهی نشان داده شود.

کنترل کرونا با اهدای پلاسمای افراد بهبودیافته

کسانی که از بیماری کووید ۱۹ بهبود یافته و دارای آنتی بادی کرونا در بدن خود هستند، می‌توانند با اهدای پلاسمای خون خود به افراد مبتلا، در روند درمان و کنترل ویروس کرونا در کشور سهیم باشند.

پزشکان توصیه می‌کنند افراد بهبود یافته تحت شرایط خاصی که اعلام شده است، برای اهدای پلاسمای خود به مراکز درمانی مراجعه کرده و به افراد مبتلا کمک کنند.


بیشتر بخوانید:

رعایت چند نکته ضروری هنگام استفاده از عابربانک‌ها

همبستگی جهانی، کووید ۱۹ را ریشه‌کن می‌کند

رد ۶ شایعه کرونایی توسط سازمان جهانی بهداشت

شناسایی پادتنی که در درمان کرونا مؤثر است

ویروسی قدیمی‌تر از کرونا که جان هزاران انسان را تهدید می‌کند


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار