تحقیقات جدید، آنتی‌بادی (پادتن) را شناسایی کرده که ممکن است در درمان و پیشگیری از ویروس کرونا موثر باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک مطالعه جدید آنتی بادی توسط دانشمندان کشف شده که ممکن است در پاسخ به بیماری کووید ۱۹ ارزشمند باشد، آنتی بادی توانایی کمک به معالجه بیماری و همچنین کاهش احتمال ابتلا به عفونت ناشی از ویروس کرونا را دارد.

این تحقیق در مجله علمی  نیچر منتشر شده است و توسط دانشمندان سه موسسه دانشگاه اوترخت، مرکز پزشکی اراسموس و شرکت دارویی هاربر بیومد در هلند انجام شده است.

آنتی‌بادی‌‌ها 

از زمان ظهور ویروس کرونا و شیوع سریع این بیماری در سراسر جهان، دانشمندان در حال تحقیق برای کشف درمان این ویروس هستند.

در حالی که توجه‌ها به ساخت واکسن معطوف شده تا با ساخت آن بدن قادر به ایجاد آنتی‌بادی‌ها در برابر ویروس باشد، محققان نیز در تلاش برای توسعه خود آنتی‌بادی‌ها هستند، از این طریق می‌توانند به افرادی که در حال مبارزه با ویروس هستند، کمک کنند.

تحقیقات قبلی نشان داده که آنتی بادی‌ها می‌توانند به درمان بیماری‌های ناشی از ویروس‌های مشابه کووید ۱۹ کمک کنند، بنابراین یک آنتی بادی ویروس کرونا ممکن است تا زمان تولید واکسن به مهار بیماری کووید ۱۹ کمک کند.

آنتی‌بادی‌ها چگونه عمل می‌کنند؟

آنتی‌بادی‌ها چگونه عمل می‌کنند؟

به طور کلی، آنتی بادی‌ها با متوقف کردن تکثیر ویروس از آلوده شدن سلول‌های بدن میزبان جلوگیری می‌کند. طبق تحقیقات اخیر، آنتی بادی تازه شناسایی شده که ویروس کرونا را از آلوده کردن سلول‌ها متوقف می‌کند با قرار دادن پروتئین بر روی سطح ویروس باعث می‌شود که دسترسی به سلول‌های میزبان امکان پذیر نباشد.

آنتی بادی‌ها معمولاً در گونه‌های غیر انسانی تولید می‌شوند و پس از تولید آن‌ها محققان اقدامات لازم را برای اثربخشی آن‌ها در انسان انجام می‌دهند. با این حال، این گروه تحقیقاتی آنتی بادی‌های جدید را به گونه‌ای توسعه داده‌اند که نیاز به انجام آزمایشات انسانی ندارند.

درمانی برای ویروس کرونا کشف شده است؟

به گفته پروفسور فرانک گراسولد، نویسنده مطالعه همکار، کشف این پادتن (آنتی‌بادی) یک پایه قوی برای پیدا کردن درمان ویروس کرونا را ایجاد می‌کند.

او ادامه داد: آنتی بادی که در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت کاملا انسانی بوده و اجازه می‌دهد تا پیشرفت در این مسیر سریع‌تر اتفاق بیفتد و عوارض جانبی را کاهش می‌دهد.

پیش از این، محققان به مطالعه سندرم حاد تنفسی (SARS) که در سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۳ شیوع پیدا کرده بود، پرداختند، از آنجایی که این بیماری شباهت زیادی با کووید ۱۹ دارد، بنابراین دانشمندان توانستند تحقیقات قبلی خود را در شناسایی آنتی بادی ویروس کرونا به کار ببرند.

برند جان بوش استادیار و رهبر این مطالعه از دانشگاه اوترخت، گفت: با استفاده از مجموعه‌ای از آنتی بادی‌های ویروس سارس، یک آنتی‌بادی را شناسایی کردیم که باعث خنثی شدن عفونت ناشی از ویروس کرونا در سلول‌های بدن فرد میزبان شد.

او ادامه داد: چنین آنتی بادی خنثی کننده‌ای می‌تواند مسیر عفونت را در بدن فرد آلوده تغییر دهد، موجب متوقف شدن تکثیر عفونت ناشی از ویروس شود و از شخصی که در معرض ویروس است، محافظت کند.

درمان کرونا با آنتی باید

کشف آنتی بادی کمک کننده به درمان کرونا

دکتر جینگسونگ وانگ، بنیان‌گذار و مدیرعامل هاربر بیومد، گفت: این تحقیق پیشگامانه به ما کمک می‌کند تا بفهمیم که آیا این آنتی بادی می‌تواند باعث کاهش شدت بیماری در انسان شود یا خیر.

از آنجایی که این آنتی بادی قادر به خنثی کردن ویروس‌های سارس و کووید ۱۹ است، ممکن است در آینده برای درمان ویروس‌های مشابه نیز مؤثر باشد.


بیشتر بخوانید:

دارویی که جامعه پزشکی را به درمان ویروس کرونا امیدوار کرد

ویروس کرونا؛ درمان التهاب ریه با کمک فناوری نانو

احتمال تأثیر داروی آسم بر بیماران مبتلا به کرونا

دستیابی به روش درمان کرونا طی دو ماه آینده

آخرین وضعیت سه داروی درمان کرونا/ تولید دارو‌های کووید ۱۹ با یک دهم قیمت در ایران


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
آينده علم پزشكي ساخت پادتن هاست
پادتن = حلال همه بيماري هاي ويروسي و ميكروبي
آخرین اخبار