به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مَنسَف (Mansaf) یکی از انواع غذاهای عربی میباشد. در واقع منسف غذای محلی اردن است، اما در سایر شهرهای عربی، چون فلسطین، سوریه، عربستان و… نیز معروف است و طبخ میشود. این غذا با گوشت قرمز تهیه شده و جزو غذاهای محبوب مردم اردن است.
منسف یکی از غذاهای اصیل مردم عرب است که جزو سنتهای کهن عربی و خاص اعیاد بزرگ، چون عید فطر طبخ و سرو میشود. در واقع دلیل این نام گذاری غذا نیز به روش سرو آن برمی گردد که در ابتدا در سینیهای بزرگ که به آن منسف میگفتند، غذا ریخته میشد و بین مهمانان برای افطار و یا روزهای اعیاد تقسیم میشد.
این غذای لذیذ اردنی را میتوانید به همراه پلو خوشمزه و زعفرانی سرو نمایید. البته مواد اصلی برای طبخ این غذای عربی، گوشت بره است که با استفاده از سایر مواد، مزه دار شده و ترکیب میشود. اندازه مواد گفته شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر میباشد. اما اگر شما قصد آماده و طبخ این غذای عربی را برای مهمانی و دورهمیهای خاص خود دارید تا تنوعی نیز بدهید، به میزان تعداد مهمانان خود، میتوانید مواد اولیه را تغییر و افزایش دهید.
مواد لازم
گوشت قرمز: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا گوشتها را خرد کرده و در قابلمه به همراه کمی کره آب شده، کاملا سرخ کنید.
سپس ادویهها را اضافه و کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشتها با حرارت متوسط کاملا بپزند.
پیاز را نگینی خرد کنید و به ظرف اضافه کنید.
در یک ظرف دیگر ماست را ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید.
بعد از چند دقیقه نمک و تخم مرغ را به ماست اضافه و مخلوط کنید.
حالا شعله را خاموش و مخلوط ماست را به ظرف گوشت اضافه کنید.
بعد از یک ربع دیگر، اجاق گاز را خاموش کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/