در این مطلب دستورالعمل تهیه ترشی امپراطور را آموزش داده‌ایم.

ترشی امپراطوربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه ترشی امپراطور که ترشی فوق العاده خوشمزه، مقوی و البته گران قیمت و پر زحمت با انواع صیفی جات به شمار می رود را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گل کلم ۱/۵ کیلوگرم
هویج حلقه شده ۴۰۰ گرم
خیار حلقه شده ۳۰۰ گرم
کرفس ۱ دسته
فلفل تند یا شیرین ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
زیتون ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱ قوطی
کنسرو نخود فرنگی ۱ قوطی
پیاز ترشی ۳۰۰ گرم
قارچ ریز ۱ بسته
سیر یا موسیر به مقدار لازم
سرکه سفید به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز پاپریکا و شکر به مقدار لازم
سبزی (نعنا، شوید، برگ کرفس، چوچاق، خالواش، وارنگ بو) به مقدار لازم

طرز تهیه:

تمام صیفی جات را شسته و به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه‌ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

گلم کلم، خیار، هویج، کرفس، پیاز و قارچ و فلفل‌ها را بخارپز کنید تا کمی نرم شوند، ولی له نشوند. بعد از بخارپز شدن مجددا روی پارچه قرار دهید تا آب اضافی خارج شود و رطوبت آن‌ها گرفته شود.

کنسرو ذرت و نخود را ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند. ظرف مخصوص ترشی را کاملا شسته و اجازه دهید خوب خشک شود و هیچگونه رطوبتی نداشته باشد.

تمام مواد بخارپز شده را با یکدیگر مخلوط کنید و شروع به ریختن مواد ترشی داخل ظرف کنید و لابلای مواد کمی ذرت و نخود فرنگی و زیتون و برگ کرفس بریزید تا ظرف پر و مواد تمام شود.

در قابلمه‌ای با توجه به سایز و مقدار مواد مصرفی با نسبت ۱ به ۱، سرکه و روغن زیتون را مخلوط کنید. میتوانید این نسبت را تغییر دهید. من با نسبت ۴ سرکه و ۱ روغن زیتون استفاده کردم.

ادویه‌ها و نمک و سبزی‌های معطر و شکر را نیز مخلوط کنید و این مایع را در ظرف ترشی بریزید تا مواد کاملا در سس روغنی قرار گیرند سپس درب آنرا بسته و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی برسد؛ سپس آماده مصرف می‌باشد.

سایر نکات:

از انواع صیفی جات دلخواه به صورت بخارپز شده میتوانید در این ترشی استفاده کنید.
به ازای هر لیوان روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری شکر بریزید.
از انواع سبزی معطر خشک میتوانید در ترشی بریزید.
دقت کنید مواد خیس نباشند، چون باعث کپک زدن ترشی میشوند.
ترشی حتما در جای خنک و تاریک نگهداری شود.
سعی کنید مواد را تقریبا هم اندازه یکدیگر خرد کنید تا ترشی یکدستی داشته باشید.
میزان تمامی مواد را بر حسب ذائقه خود میتوانید تغییر دهید.
میتوانید از انبه، بچه بلال و سیاه دانه نیز در این ترشی استفاده کنید.
ترشی مصرفی در هر وعده را مجددا به ظرف ترشی برنگردانید.

منبع: سرآشپز پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
چه خوشمزه ماه رمضونی دهن ادم اب میفته