به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شله بریان زیره اصفهان را آموزش میدهیم.
مواد لازم
برنج
۲ پیمانه
گوشت گوسفندی گردن یا دنده
۲۰۰ گرم
لپه
۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و زیره
قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱.گوشت و پیاز و کمی زردچوبه به صورت جداگانه پخته میشود.
۲.در این مرحله برنج خیس خورده را با کمی زردچوبه و لپه پخت میشود.
۳.وقتی مواد کامل پخته شد گوشت را با آب گوشت به برنج اضافه میکنیم و میگذاریم تا غذا پخته و جا افتاده شود.
۴.زیره شسته شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم تا با غذا جاافتاده شود.
۵.وقتی آب غذا کشیده و به صورت حلیم شد غذا را ورز میدهیم.
نوش جان
منبع: پاپیون
انتهای پیام/