در گزارش زیر طرز تهیه شله بریان زیره اصفهان را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شله بریان زیره اصفهان را آموزش می‌دهیم.

شله بریان زیره اصفهان + طرز تهیه

مواد لازم
برنج
۲ پیمانه
گوشت گوسفندی گردن یا دنده
۲۰۰ گرم
لپه‎
۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و زیره
قاشق مربا خوری

طرز تهیه

۱.گوشت و پیاز و کمی زردچوبه به صورت جداگانه پخته میشود.

۲.در این مرحله برنج خیس خورده را با کمی زردچوبه و لپه پخت میشود.

۳.وقتی مواد کامل پخته شد گوشت را با آب گوشت به برنج اضافه میکنیم و میگذاریم تا غذا پخته و جا افتاده شود.

۴.زیره شسته شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم تا با غذا جاافتاده شود.

۵.وقتی آب غذا کشیده و به صورت حلیم شد غذا را ورز میدهیم.

نوش جان


منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.