به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کیکهای خوشمزه هیمالیایی را میتوان به عنوان میان وعده مصرف کرد.پیشنهاد میکنم حتما آن را امتحان کنید، چون خیلی درست میشود.
هر چقدر هم اضافه آمد میتوانید در فریزر نگهداشته و دوباره مصرف کنید. یک غذای خیلی راحت برای مبتدی ها.
خمیر ترش
۵۰ گرم کره آب شده
۹۵ گرم اسفناج یخ زده
۶۰ گرم هویج رنده شده
۶۰ گرم پیاز خرد شده
۱ عدد فلفل تند
¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری سرکه سیب
½ قاشق چای خوری دانه رازیانه
½ قاشق چای خوری گشنیز
¼ قاشق چای خوری پودر فلفل
½ قاشق چای خوری زردچوبه
¼ قاشق چای خوری نمک
اگر از اسفناج یخ زده استفاده میکنید باید آن را بپزید. اسفناجها را در تاوه ریخته داخل آن آب بریزید و بگذارید بپزد.خمیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و بکینگ پودر، ادویه، نمک را اضافه کرده هم بزنید.
در این مرحله هویج، پیاز، اسفناج و فلفل تند را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.وقتی خمیر را حسابی هم زدید کره آب شده را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود.
سپس سرکه را اضافه کنید.قالب کیک مافین را چرب کرده و با مواد پر کنید.اگر مواد اضافی آمد در ظرف دیگری بپزید.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) قرار دهید.پس از آماده شدن کیکها بگذارید سرد شود.البته هم میتوانید سرد میل کنید و هم گرم. در هر صورت خوشمزه هستند.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/