یک فلوشیپ جراحی‌های دست گفت: اگر فردی در مراسم چهارشنبه سوری دچار حادثه شود، در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار می‌گیرد.

مسعود یاوری، فلوشیپ جراحی‌های دست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: متاسفانه چند سالی است چهارشنبه سوری که یکی از سنت‌های دیرینه ایرانیان است، به  یک مراسم‌ پرخطر تبدیل شده است، مراسمی‌که با مواد‌های منفجره و محترقه آغاز می‌شود و چیزی جز مرگ و مصدومیت برای افراد ندارد.

او افزود: خوشبختانه طی دو سال اخیر آمار جان باختگان و مصدومین حوادث چهارشنبه آخر سال نسبت به سال‌های گذشته، روند نزولی داشته است.

یاوری بیان کرد: چهارشنبه سوری امسال با سال‌های گذشته تفاوت دارد؛ اگر فردی دچار حادثه شده و به بیمارستان منتقل شود در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار می‌گیرد.

او در ادامه گفت: مهم‌ترین سطح دفاعی بدن پوست انسان است، زمانی که  سلول های پوستی از بین برود و سطح پوست دچار آسیب شود؛ سطح دفاعی نیز از بین رفته و فضا برای جذب ویروس کرونا مهیا می‌شود. 
 
یاوری تاکید کرد: نکته حائز اهمیت در خصوص از بین بردن این ویروس، اقدامات پیشگیرانه است. با اقدامات پیشگیرانه از ۸۰ درصد سوختگی‌های ناشی از چهارشنبه آخر سال جلوگیری شده و از گسترش بیماری کرونا هم ممانعت می‌شود.
 
او یادآوری کرد: بهترین راه برای پیشگیری از ابتلای به این بیماری، استراحت در منزل است، زیرا خروج غیر ضروری می‌تواند باعث تجمع فردی و گسترش بیماری کرونا ویروس شود؛ بنابراین امسال باید همه تبریک‌ها و مراسم‌ها به صورت مجازی صورت گیرد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۲۰:۱۱ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
خیلی عالی بود