به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوزالاک مانتی ترکیهای یک غذای خوشمزه و مجلسی است که طرفدار زیادی به خاطر لذیذ بودن و آسان بودن طرز تهیه آن دارد.
طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیهای:
ابتدا یوفکای مثلثی شکل را کمی با ترکیب ماست و روغن زیتون برس بکشید و بعد از قسمت پهن خمیر یوفکا به سمت جلو رول کنید و در روغن سرخ کنید.
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و آن را سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کنید و تفت بدهید و گوجه نگینی خرد شده را اضافه کنید و با ادویههای دلخواه تفت بدهید من از نمک و فلفل و زردچوبه و کمی ادویه کاری استفاده کردم.
اجازه بدهید آب گوجهها کاملا کشیده شود و با هم خوب پخته شود. اگر دوست دارید کمی رب اضافه کنید. تند بودن کوزالاک مانتی باعث خوشمزهتر شدن آن میشود. اگر مایع گوشتی شما آماده شد یوفکاها را دور بشقاب یا یک طرف بچینید و بعد مایع گوشتی را بریزید و سپس در قسمتی ماست چکیدهای که با نمک و سیر رنده شده طعم دار کردید اضافه کنید و به همین شکل سرو کنید ترکیب آن بسیار خوشمزه میشود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/