به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب مواد لازم برای خورش بادام زمینی به شم آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی:
پیاز خرد شده ۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
بامیه خرد شده ۱ و نیم پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگیها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیهها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/