به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هواص و مضرات ترب را میخوانید.
ترب سیاه که معمولا در پائیز برداشت میشود.
تربچه که به رنگهای مختلف قرمز وصورتی و به صورتهای دراز و گرد وجود دارد.
طعم تند ترب مربوط به مادهای است به نام سنوول Senovol و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود مادهای به نام کلراید Chloribe Malvin است.
ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها به کار میرفته است.
ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است. ترب برای درمان نقرس و رماتیسم مفید است. برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک میکند. آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است. ترب برای درمان یرقان مفید است. تخم ترب درد را تسکین میدهد. در صورت مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید باعث استفراغ میشود و معده را پاک میکند. برای مداوای زخمهای بدن از ترب و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید. تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است. دم کرده ریشه ترب تقویت کننده بدن است. برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفههای تشنجآور مفید است. رنگ چهره را باز میکند. تخم ترب اشتهاآور است.
اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/