به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انار مسما خورشت پرطرفدار و معروف خطه شمال ایران است که برای مجالس شما میتواند بهترین گزینه باشد تا جلوی مهمانان مورد تحسین باشید. انار مسما گیلانی از خورشهای خوشمزه و مجلسی شمال میباشد که میتوان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد، پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
۴ پیمانه دانه انار
۱/۴ پیمانه پیاز داغ
۲ قاشق سوپ خوری روغن
۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک، خودکا، مرغابی “
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. قابلمهای مناسب را بر روی حرارت قرار داده، مقداری روغن درون آن ریخته، مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.
۲. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.
۳. حالا دانههای انار را به مرغ اضافه کرده، کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند “, نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.
۴. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد، به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.
۵. جا افتادن در حدود یک ساعت میکشد، حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد، باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.
۶. کمی صبر کنید، بعد از آماده شدن خورش میتوانید آن را با برنج سرو کنید.
منبع: پارس ناز
انتهای پیام/