پرهیز از بهره‌برداری از موضوع آوارگان به عنوان اهرمی برای گفتگوها، درخواست سازمان‌های غیردولتی اروپایی از ترکیه است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، پس از بازگشایی مرز‌های ترکیه به روی آوارگان غیرقانونی و افزایش نگرانی‌ها از امکان ورود ده‌ها هزار نفر از این آوارگان به دروازه‌های اروپا، منابع مختلف آنکارا را متهم کرده‌اند که با هدف ماجراجویی در برابر اتحادیه اروپا، به سوء استفاده از موضوع آوارگان روی آورده است.

گزارشگر المیادین تصریح کرد، در همین زمینه هیئتی متشکل از مقامات عالی‌رتبه اتحادیه اروپا، راهی یونان، در مجاورت مرز ترکیه، شدند، تا در شرایطی که گفته می‌شود اتحادیه اروپا برای مقابله آتن با موج آوارگان، کمک‌های لازم را در اختیار یونان قرار می‌دهد، همبستگی خود را با این کشور اعلام کنند.

«اورسولا فن در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، می‌گوید: آنانکه سعی می‌کنند وحدت اروپا را بیازمایند با نومیدی مواجه خواهند شد، فشار‌ها نمی‌تواند اراده و وحدت ما را تضعیف کند و ما در این میدان پیروز خواهیم بود، البته ترکیه دشمن نیست و مردم هم ابزاری برای رسیدن به هدف نیستند.

«کریاکاس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان نیز در سخنانی گفت، این موضوع را نمی‌توان بحران آوارگان خواند بلکه تلاشی از ترکیه برای بهره برداری از عده‌ای انسان‌های ناامید است تا نظر‌ها را از اوضاع وحشتناک سوریه منحرف کند، اما اروپا هرگز بازی نخواهد خورد.

صدراعظم اتریش نیز تلاش‌های ترکیه را محکوم کرد و گفت، این روند به منزله هجوم به اتحادیه اروپا و یونان است ضمن اینکه ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه، نیز ترکیه را متهم کرد از موضوع آوارگان سوء استفاده می‌کند. وی گفت، اقدام ترکیه در بهره برداری از آوارگان به عنوان ابزاری برای فشار بر اروپا، اقدامی غیر قابل قبول است، آنکارا سعی می‌کند از این اهرم سوء استفاده کند.
هم زمان با این اتفاقات، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همراه کمیسر اروپا در مدیریت بحران‌ها راهی آنکارا شد تا با ترکیه درباره اوضاع سوریه گفتگو کند.

پرهیز از بهره‌برداری از آوارگان به عنوان اهرمی برای گفتگوها، درخواست سازمان‌های غیردولتی از ترکیه است، این سازمان‌ها خواستار توقف ورود مهاجران به مناطقی شدند که آن مناطق را پرخطر توصیف کردند.

پیش از این، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرده بود که آنکارا مانع پناهجویان در راه رفتن به اتحادیه اروپا نمی‌شود و مرز برای پناهجویان باز شده است. از روز جمعه شمار زیادی از مهاجران در ترکیه به سمت مرز حرکت کرده تا خود را را به اروپا برسانند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Switzerland
سید فروزان
۲۲:۱۶ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
اکر اروپا شعور و وجود داشت ،اعلام میکرد در ازای هر پناهجو یک ترک را از اروپا اخراج میکند ، جایگزینی شش ملیون ترک در المان و چند ملیون دیگر در اروپا بسیار عالی است ،ضمن اینکه اکثر ترکهای مقیم اروپا رگ گردن کلفت میکنند بخاطر اردوغان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
خدا خیرشون نده
آخرین اخبار